Hondenhok


Honden en puppy’s van het ras American Pitbull Terrier en American Bully. Onze kwekerij bestaat sinds 2011. De hondenkennel is geregistreerd in het ADBA-systeem met Amerikaanse Pit Bull Terriers. De hondenkennel is ABKC geregistreerd bij American Bullies.
Eerst zal ik je onze ideale honden laten zien. En als je er verliefd op wordt, vertel ik je meer over de kwekerij.
Amerikaanse Pitbull Terriers zijn mooi, gespierd en met een perfecte anatomie:

Amerikaanse pestkoppen: pocket, standaard en klassiek. Krachtig, gezond, vriendelijk:

Wat doen we in de hondenkennel? Het begon allemaal met een liefde voor honden. We begonnen het oefenterrein, hondenshows en sportevenementen te bezoeken. Na verloop van tijd besloten mijn man en ik om onze eigen hondenkennel te openen. Wij hebben zorgvuldig toekomstige honden voor onze kennel geselecteerd. We brachten onze belangrijkste honden uit Amerika, vervolgens uit Europa en Rusland. Na vele jaren rashonden te hebben gefokt, hebben wij in de kennel onze eigen hondenpopulatie gevormd. Al onze American Pit Bull Terriers en American Bullies zijn uitstekende honden voor gezinnen en om met kinderen te leven. Onze honden winnen in sport en shows. Ze hebben ook werkelijk exclusieve stambomen die teruggaan tot die oude tijden. De tijden waarin honden hun functies feilloos uitvoerden, waren winterhard en zeer gezond.
Bent u op zoek naar een hondenkennel en wilt u een puppy kopen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je vertellen over de verschillen tussen Amerikaanse Pit Bull Terriers en Amerikaanse Bullies. We laten u duidelijk zien hoe ze eruit zien, we laten u honderden video’s en foto’s zien. Wij geven u volledig advies, zodat u gemakkelijker kunt beslissen wat voor soort hond u wilt kopen.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Als u nog geen keuze heeft gemaakt voor een hondenras, raad ik u aan onze hondenkennel te volgen op Instagram. Je volgt onze honden, geniet van onze successen en hebt een persoonlijke mening over pitbulls en pestkoppen van de Dognik Bulls kennel.

Hondenhok. Amerikaanse Bully-kennel. Kennel van Amerikaanse pitbullterriërs