Hondentrainer voor een angstige, agressieve hond

Dog cynolog online
Wij helpen bij het bestrijden van ongewenst gedrag bij puppy’s en honden: verlatingsangst, agressie naar mensen en dierentuinagressie (agressie naar dieren), het leren bewaken van hun eten, angstig gedrag. Wij helpen u begrijpen waarom uw hond of puppy bang is voor de straat, mensen, auto’s en trottoirs.
Hallo. Mijn naam is Veronika Voitovska. Ik ben een gediplomeerd hondengeleider. Expert op hondenshows in Europa. Jurylid van gewichtheffenwedstrijden (gewichtheffen voor honden). De eigenaar van een van de grootste kennels van serieuze hondenrassen in Europa — de kennel van Amerikaanse pitbullterriërs en Amerikaanse pestkoppen «Dognik Bulls». Sinds 2014 ben ik werkzaam als arts. Ik treed op op televisie en radio. Ik ben betrokken bij verschillende soorten kynologische sporten met honden, evenals hondenshows.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Met mijn medische en hondenkennis, maar ook praktische ervaring met het leven met een grote roedel honden, kan ik u helpen. Ik bied geen standaardtrainingsdiensten aan met basiscommando’s «zit», «af» enzovoort. Ik zal u helpen de oorzaak van angsten bij uw puppy of volwassen hond te begrijpen en te begrijpen hoe u dergelijk ongewenst gedrag kunt beïnvloeden en overwinnen. Mijn specialiteit, wat ik graag doe, is het onderzoek naar psychologische factoren die leiden tot gedragsproblemen bij puppy’s en volwassen honden van welk ras dan ook.
Ik werk met teckels, Duitse herders, Border Collies, Amerikaanse Pitbull Terriers, American Staffordshire Terriers, Beagles, Mechelaar, Poedels enzovoort. Elke hond, van welk ras dan ook, kan vreemd gedrag vertonen. Het is mijn taak om u te helpen deze eigenaardigheden te overwinnen en uw leven en dat van uw hond gemakkelijker en comfortabeler te maken in de samenleving.
De meest voorkomende problemen waar ik mee te maken heb en waar ik over adviseer zijn: angststoornissen bij puppy’s/honden, angst voor mensen, angst voor auto’s, angst voor kinderen. Werken met puppy’s en honden die bang zijn om het huis te verlaten (ga niet wandelen buiten het appartement, ga niet buiten de tuin in een privéhuis).
Ik help u stap voor stap bij het kiezen van de juiste socialisatie voor uw puppy (de meest voorkomende rassen met socialisatieproblemen: Bichon Frise, Maltezer, Poedel, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, Franse Bulldog , Engelse Bulldog, Teckel).
Laten we eens kijken hoe u uw puppy of hond kunt leren bang te zijn voor alles op straat. Ik zal een plan voor u uitschrijven voor 2-3 maanden om al uw doelen en doelstellingen met uw hond te bereiken.
Laten we bespreken wat we moeten doen en in welke volgorde als de hond/puppy bang is voor vreemden.
Als de hond/puppy ineens overal bang voor wordt, gaan wij op zoek naar de oorzaak. Laten we de periode van “tienerproblemen” bij honden bespreken. Specifiek voor uw hond selecteer ik passende mogelijkheden om het probleem te bestrijden.
Ik zal u vertellen hoe u uw hond kunt helpen omgaan met zijn angsten. Hoe u uw hond kunt kalmeren als hij in paniek raakt.
Hoe u een hond of puppy kunt helpen die bang is voor vuurwerk, explosies, vuurwerk. Hoe u vuurwerkstress bij uw puppy/hond kunt verminderen.
Hoe om te gaan met agressie jegens mensen en kinderen. Voor honden van elke leeftijd.
En nog veel meer.
Consultatie via zoom of skype.
Kosten consult: 30 minuten = 50 euro.
Consultaties vinden uitsluitend plaats in het Engels of Russisch.
Wat zal er van u worden verlangd? Neem contact met mij op en beschrijf uw probleem (zoals u het ziet en begrijpt). Stuur mij een video van het probleem. Video is niet vereist, maar wordt sterk aanbevolen. Want soms zien mensen in één ding een probleem, maar ik als hondengeleider zie dat het probleem totaal anders is. Daarom is de video een zeer noodzakelijk onderdeel om effectief met de angsten/agressie/angst van uw hond te kunnen werken.
Vervolgens betaalt u voor het consult en bellen wij u via videoconferentie.
Om een ​​afspraak te maken voor een hondenconsult, kunt u mij schrijven:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Best dog handlerCynolog onlineCynolog Veronika Voitovska on radioVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppiesbest online dog trainer

Dog trainer online Veronika VoitovskaDog sport competitions Veronika Voitovska

Agressie in dierentuinen bij puppy’s en honden. Agressie bij puppy’s en honden jegens mensen. Agressie bij puppy’s en honden jegens kinderen. Hoe honden te kalmeren als ze in paniek raken. Hoe je een hond kunt afleren van angst voor de straat, mensen, kinderen, auto’s. Agressie naar andere honden op hondenshows. Hondentrainer online. De beste hondengeleider van het land. Online hondentrainer voor een puppy. Online hondentrainer voor een volwassen hond