Hunden tuggar allt, djurpsykolog på nätet

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Förstör din hund ditt hem? Tuggar det möbler, skor, väggar? Fast han vet säkert att detta inte går att göra? Köper du olika bollar och leksaker till henne, men din hund är inte särskilt intresserad av dem?
Den goda nyheten är att det går att hantera. Jag, Veronika Voitovska, kan hjälpa dig. Kort om mig: allmänläkare (i medicin sedan 2008). Diplomerad djurpsykolog (sedan 2024). Certifierad experthundförare (sedan 2019). Certifierad inom hundskydd, kennelförvaltning i Europeiska Unionen, första hjälpen för djur (sedan 2024). Domare i viktdragningstävlingen. Domare vid American Pit Bull Terrier-utställningar i Europa. Certifierad specialist inom allmän- och sportmassage sedan 2009. Grundare av TM «Dognik» — sportutrustning för hundar (från 2013 till 2019). Jag deltar regelbundet i praktiska offlineträningar och seminarier om lydnad och sportträning. Ägaren till en stor europeisk kennel av seriösa hundraser (amerikanska pitbullterrier och amerikanska mobbare) — «Dognik Bulls» (sedan 2011).
Jag ger onlinekonsultationer som zoopsykolog. Inte onlineträning, inte hundträningskurser. Jag kommer att hitta grundorsaken till din hunds oönskade beteende och hjälpa till att rätta till det.
Tuggar din hund möbler? Tuggar din valp på väggar? Låt oss utesluta (eller bekräfta) bristen på makroelement och mikroelement som är nödvändiga för hundens kropp. Och sedan kommer vi att göra djurpsykologi online.
Jag erbjuder en 30 minuters konsultation. Här kommer vi att diskutera alla huvudpunkter med oönskat hundbeteende, samt vad du vill uppnå. Jag kommer att berätta steg för steg hur du gör detta i din situation.
Till exempel, din fråga: en valp släpar skor på sängen medan ingen är hemma. Eller: hunden tuggar på väggarna, och när man försöker köra iväg den beter den sig aggressivt.
Min kunskap om normal och patologisk fysiologi hos människor och hundar kommer att hjälpa till att avlägsna alla tvivel (eller bekräfta) att orsaken till beteendet är hundens hälsa. Och sedan, baserat på reflexerna, instinkterna och beteendet hos varje hund, lösa dess problem som zoopsykolog. Jag har lång praktisk erfarenhet av att lösa en mängd olika beteendeproblem hos hundar.
Kostnaden för en konsultation är 50 euro för 30 minuter.
Konsultationer sker via zoom eller skype. Innan videosamtalet beskriver du ditt problem för mig och skickar mig en video av problemet (om möjligt).
För att beställa en konsultation med en zoopsykolog online, skriv till mig:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jag ger konsultationer endast på engelska eller ryska.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Djurpsykolog online, onlinekonsultation med djurpsykolog, hundtuggar möbler, hundtuggar väggar, beteendeproblem hos hund, djurpsykolog.