Hunden tygger alt, dyrepsykolog på nett

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Ødelegger hunden hjemmet ditt? Tygger den på møbler, sko, vegger? Selv om han med sikkerhet vet at dette ikke lar seg gjøre? Kjøper du forskjellige baller og leker til henne, men hunden din er lite interessert i dem?
Den gode nyheten er at det kan håndteres. Jeg, Veronika Voitovska, kan hjelpe deg. Kort om meg: allmennlege (i medisin siden 2008). Sertifisert dyrepsykolog (siden 2024). Sertifisert ekspert hundefører (siden 2019). Sertifisert i hundevelferd, kennelforvaltning i EU, førstehjelp for dyr (siden 2024). Dommer i vekttrekkkonkurransen. Dommer for American Pit Bull Terrier-utstillinger i Europa. Sertifisert spesialist i generell og sportsmassasje siden 2009. Grunnlegger av TM «Dognik» — sportsutstyr for hunder (fra 2013 til 2019). Jeg deltar jevnlig på praktiske offline-treninger og seminarer om lydighet og idrettstrening. Eieren av en stor europeisk kennel av seriøse hunderaser (amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller) — «Dognik Bulls» (siden 2011).
Jeg tilbyr online konsultasjoner som zoopsykolog. Ikke netttrening, ikke hundetreningskurs. Jeg vil finne årsaken til hundens uønskede oppførsel og hjelpe til med å rette opp den.
Tygger hunden din møbler? Tygger valpen din på vegger? La oss utelukke (eller bekrefte) mangelen på makroelementer og mikroelementer som er nødvendige for hundens kropp. Og så skal vi gjøre dyrepsykologi på nettet.
Jeg tilbyr en 30 minutters konsultasjon. Her vil vi diskutere alle hovedpunktene ved uønsket hundeadferd, samt hva du ønsker å oppnå. Jeg vil fortelle deg trinn for trinn hvordan du gjør dette i din situasjon.
For eksempel, spørsmålet ditt: en valp drar sko opp på sengen mens ingen er hjemme. Eller: hunden tygger veggene, og når du prøver å kjøre den bort, oppfører den seg aggressivt.
Min kunnskap om normal og patologisk fysiologi hos mennesker og hunder vil bidra til å fjerne all tvil (eller bekrefte) at årsaken til atferden er hundens helse. Og så, basert på refleksene, instinktene og oppførselen til hver hund, løse problemet sitt som zoopsykolog. Jeg har lang praktisk erfaring med å løse en lang rekke adferdsproblemer hos hunder.
Kostnaden for én konsultasjon er 50 euro for 30 minutter.
Konsultasjoner gjennomføres via zoom eller skype. Før videosamtalen beskriver du problemet ditt for meg og sender meg en video av problemet (hvis mulig).
For å bestille en konsultasjon med en zoopsykolog på nett, skriv til meg:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jeg gir konsultasjoner kun på engelsk eller russisk.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Dyrepsykolog på nett, nettkonsultasjon med dyrepsykolog, hundetygger møbler, hundetygger vegger, atferdsproblemer hos hund, dyrepsykolog.