Hundetræner til en ængstelig, aggressiv hund

Dog cynolog online
Vi hjælper med at bekæmpe uønsket adfærd hos hvalpe og hunde: separationsangst, aggression over for mennesker og zoo aggression (aggression mod dyr), lære at vogte deres mad, angst adfærd. Vi hjælper dig med at forstå, hvorfor din hund eller hvalp er bange for gaden, mennesker, biler, fortove.
Hej. Mit navn er Veronika Voitovska. Jeg er certificeret ekspert hundefører. Ekspert på hundeudstillinger i Europa. Dommer af vægttrækstævner (vægtløftning for hunde). Ejeren af ​​en af ​​de største kenneler af seriøse hunderacer i Europa — kennelen af ​​amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller «Dognik Bulls». Siden 2014 har jeg arbejdet som læge. Jeg optræder i tv og radio. Jeg er involveret i forskellige former for kynologisk sport med hunde, samt hundeudstillinger.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Med min læge- og hundeviden, samt praktisk erfaring med at leve med en stor flok hunde, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder ikke standard træningstjenester med grundlæggende kommandoer «sid», «ned» og så videre. Jeg vil hjælpe dig med at forstå årsagen til frygt hos din hvalp eller voksne hund, forstå hvordan du kan påvirke og overvinde sådan uønsket adfærd. Mit speciale, det jeg elsker at lave, er studiet af psykologiske faktorer, der fører til adfærdsproblemer hos hvalpe og voksne hunde af enhver race.
Jeg arbejder med gravhunde, schæferhunde, border collies, amerikanske pitbull terriere, amerikanske staffordshire terriere, beagler, malinois, pudler og så videre. Enhver hund, af enhver race, kan have mærkelig adfærd. Min opgave er at hjælpe dig med at overvinde disse mærkværdigheder og gøre dit liv og din hunds liv lettere og mere behageligt i samfundet.
De mest almindelige problemer jeg beskæftiger mig med og rådgiver om er: angstlidelser hos hvalpe/hunde, frygt for mennesker, frygt for biler, frygt for børn. Arbejde med hvalpe og hunde, der er bange for at forlade huset (gå ikke en tur uden for lejligheden, gå ikke udenfor gården i et privat hus).
Jeg hjælper dig trin for trin med at vælge den rigtige socialisering til din hvalp (de mest almindelige racer med socialiseringsproblemer: Bichon Frise, Malteser, Puddel, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, Fransk Bulldog , Engelsk Bulldog, Gravhund).
Lad os se på, hvordan du afvænner din hvalp eller hund fra at være bange for alt på gaden. Jeg vil skrive en plan for dig i 2-3 måneder for at nå hvert af dine mål og mål med din hund.
Lad os diskutere, hvad vi skal gøre og i hvilken rækkefølge, hvis hunden/hvalpen er bange for fremmede.
Vi finder årsagen, hvis hunden/hvalpen pludselig bliver bange for alt. Lad os diskutere perioden med «teenagefejl» hos hunde. Jeg vil vælge passende muligheder for at bekæmpe problemet specifikt for din hund.
Jeg vil fortælle dig, hvordan du hjælper din hund med at klare sin frygt. Sådan beroliger du din hund, når den går i panik.
Sådan hjælper du en hund eller hvalp, der er bange for fyrværkeri, eksplosioner, fyrværkeri. Sådan reducerer du fyrværkeri-stress hos din hvalp/hund.
Hvordan man kan håndtere aggression mod mennesker og børn. Til hunde i alle aldre.
Og også meget mere.
Konsultation via zoom eller skype.
Udgifter til konsultation: 30 minutter = 50 euro.
Konsultationer udføres kun på engelsk eller russisk.
Hvad bliver der krævet af dig? Kontakt mig, beskriv dit problem (som du ser og forstår det). Send mig en video af problemet. Video er ikke påkrævet, men anbefales stærkt. For nogle gange ser folk et problem i én ting, men jeg som hundefører ser, at problemet er et helt andet. Derfor er videoen en meget nødvendig del for effektivt at kunne arbejde med din hunds frygt/aggression/angst.
Dernæst betaler du for konsultationen, og vi ringer dig op via videokonference.
For at bestille tid til en hundekonsultation, skriv til mig:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Cynolog Veronika Voitovska on radiobest online dog trainerDog trainer online Veronika VoitovskaDog sport competitions Veronika VoitovskaCynolog onlineBest dog handlerVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppies

Zoo aggression hos hvalpe og hunde. Aggression hos hvalpe og hunde mod mennesker. Aggression hos hvalpe og hunde over for børn. Sådan beroliger du hunde, når de går i panik. Hvordan man vænner en hund fra at være bange for gaden, mennesker, børn, biler. Aggression mod andre hunde ved hundeudstillinger. Hundetræner online. Landets bedste hundefører. Online hundetræner til en hvalp. Online hundetræner til en voksen hund