Hundetrener for en engstelig, aggressiv hund

Dog cynolog online
Vi hjelper til med å bekjempe uønsket atferd hos valper og hunder: separasjonsangst, aggresjon mot mennesker og dyrehageaggresjon (aggresjon mot dyr), lære å vokte maten deres, engstelig oppførsel. Vi vil hjelpe deg å forstå hvorfor hunden eller valpen din er redd for gaten, mennesker, biler, fortau.
Hallo. Jeg heter Veronika Voitovska. Jeg er en sertifisert ekspert hundefører. Ekspert på hundeutstillinger i Europa. Dommer av vekttrekkkonkurranser (vektløfting for hunder). Eieren av en av de største kennelene av seriøse hunderaser i Europa — kennelen til amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller «Dognik Bulls». Siden 2014 har jeg jobbet som lege. Jeg opptrer på TV og radio. Jeg er involvert i ulike typer kynologiske idretter med hunder, samt hundeutstillinger.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Med min medisinske og hundekunnskap, samt praktisk erfaring med å leve med en stor flokk med hunder, kan jeg hjelpe deg. Jeg tilbyr ikke standard treningstjenester med grunnleggende kommandoer «sitte», «ned» og så videre. Jeg vil hjelpe deg å forstå årsaken til frykt hos din valp eller voksne hund, forstå hvordan du kan påvirke og overvinne slik uønsket atferd. Min spesialitet, det jeg elsker å gjøre, er studiet av psykologiske faktorer som fører til atferdsproblemer hos valper og voksne hunder av alle raser.
Jeg jobber med dachshunder, schæferhunder, border collies, amerikanske pitbull terriere, amerikanske staffordshire terriere, beagler, malinois, pudler og så videre. Enhver hund, uansett rase, kan ha merkelig oppførsel. Min oppgave er å hjelpe deg med å overvinne disse raritetene og gjøre livet ditt og livet til hunden din enklere og mer komfortabel i samfunnet.
De vanligste problemene jeg forholder meg til og gir råd om er: angstlidelser hos valper/hunder, frykt for mennesker, frykt for bil, frykt for barn. Arbeid med valper og hunder som er redde for å forlate huset (ikke gå en tur utenfor leiligheten, ikke gå utenfor gården i et privat hus).
Jeg hjelper deg trinn for trinn med å velge riktig sosialisering for valpen din (de vanligste rasene med sosialiseringsproblemer: Bichon Frise, Malteser, Puddel, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, French Bulldog , engelsk bulldog, dachshund).
La oss se på hvordan du kan avvenne valpen eller hunden din fra å være redd for alt på gaten. Jeg vil skrive ut en plan for deg for 2-3 måneder for å nå hvert av dine mål og mål med hunden din.
La oss diskutere hva vi skal gjøre og i hvilken rekkefølge hvis hunden/valpen er redd for fremmede.
Vi finner årsaken hvis hunden/valpen plutselig blir redd for alt. La oss diskutere perioden med «tenåringsfeil» hos hunder. Jeg vil velge passende alternativer for å bekjempe problemet spesifikt for din hund.
Jeg skal fortelle deg hvordan du kan hjelpe hunden din med å takle frykten. Hvordan roe hunden din når du får panikk.
Hvordan hjelpe en hund eller valp som er redd for fyrverkeri, eksplosjoner, fyrverkeri. Hvordan redusere fyrverkeri-stress hos valpen/hunden.
Hvordan takle aggresjon mot mennesker og barn. For hunder i alle aldre.
Og også mye mer.
Konsultasjon via zoom eller skype.
Kostnad for konsultasjon: 30 minutter = 50 euro.
Konsultasjoner gjennomføres kun på engelsk eller russisk.
Hva vil kreves av deg? Kontakt meg, beskriv problemet ditt (slik du ser og forstår det). Send meg en video av problemet. Video er ikke nødvendig, men anbefales på det sterkeste. For noen ganger ser folk et problem i én ting, men jeg som hundefører ser at problemet er et helt annet. Derfor er videoen en svært nødvendig del for å effektivt kunne jobbe med hundens frykt/aggresjon/angst.
Deretter betaler du for konsultasjonen og vi ringer deg via videokonferanse.
For å bestille time for en hundekonsultasjon, skriv til meg:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

best online dog trainerCynolog Veronika Voitovska on radioCynolog onlineBest dog handlerDog sport competitions Veronika Voitovska

Dog trainer online Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppies

Zoo-aggression hos valper og hunder. Aggresjon hos valper og hunder mot mennesker. Aggresjon hos valper og hunder mot barn. Hvordan roe hunder når de får panikk. Hvordan avvenne en hund fra å være redd for gaten, mennesker, barn, biler. Aggresjon mot andre hunder på utstillinger. Hundetrener på nett. Den beste hundeføreren i landet. Online hundetrener for en valp. Hundetrener på nett for en voksen hund