Hundkoja


Hundar och valpar av American Pitbull Terrier, American Bully-rasen. Vår förskola har varit i drift sedan 2011. Hundkojan är registrerad i ADBA-systemet hos American Pit Bull Terriers. Hundkojan är ABKC-registrerad hos American Bullies.
Först ska jag visa dig våra idealiska hundar. Och när du blir kär i dem ska jag berätta mer om barnkammaren.
American Pitbull Terriers är vackra, muskulösa, med perfekt anatomi:

American Bullies: Pocket, Standard och Classic. Kraftfull, hälsosam, snäll:

Vad gör vi på hundgården? Allt började med en kärlek till hundar. Vi började besöka träningsplatsen, hundutställningar och sportevenemang. Med tiden bestämde jag och min man att öppna vår egen hundkoja. Vi har noggrant valt ut framtida hundar till vår kennel. Vi tog med våra huvudhundar från Amerika, sedan från Europa och Ryssland. Efter många års uppfödning av renrasiga hundar har vi bildat en egen population av hundar i kenneln. Alla våra American Pit Bull Terriers och American Bullies är utmärkta hundar för familjer och för att leva med barn. Våra hundar vinner i sport och utställningar. De har också riktigt exklusiva stamtavlor som går tillbaka till den gamla tiden. Tider då hundar utförde sina funktioner felfritt, var tåliga och mycket friska.
Söker du en hundkoja och vill köpa en valp, kontakta oss då. Vi kommer att berätta om skillnaderna mellan American Pit Bull Terriers och American Bullies. Vi kommer att visa dig tydligt hur de ser ut, vi kommer att visa dig hundratals videor och fotografier. Vi kommer att ge full konsultation för att göra det lättare för dig att bestämma vilken sorts hund du vill köpa.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Om du ännu inte har bestämt dig för en hundras föreslår jag att du följer vår hundkoja på Instagram. Du kommer att följa våra hundar, njuta av våra framgångar och ha en personlig åsikt om pitbullar och mobbare från Dognik Bulls kennel.

Hundkoja. American Bully Kennel. Kennel av amerikanska pitbull terrier