Hundtränare för en orolig, aggressiv hund

Dog cynolog online
Vi hjälper till att bekämpa oönskat beteende hos valpar och hundar: separationsångest, aggression mot människor och djurparkaggression (aggression mot djur), lära sig att vakta sin mat, oroligt beteende. Vi hjälper dig förstå varför din hund eller valp är rädd för gatan, människor, bilar, trottoarer.
Hallå. Jag heter Veronika Voitovska. Jag är certifierad expert hundförare. Expert på hundutställningar i Europa. Domare i viktdragningstävlingar (tyngdlyftning för hundar). Ägaren till en av de största kennlarna av seriösa hundraser i Europa — kenneln för amerikanska pitbullterrier och amerikanska mobbare «Dognik Bulls». Sedan 2014 har jag arbetat som läkare. Jag uppträder på tv och radio. Jag är engagerad i olika typer av cynologiska sporter med hundar, samt hundutställningar.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Med min medicinska och hundkunskap, samt praktisk erfarenhet av att leva med en stor flock hundar, kan jag hjälpa dig. Jag erbjuder inte standardutbildningstjänster med grundläggande kommandon «sitta», «ner» och så vidare. Jag hjälper dig att förstå orsaken till rädslor hos din valp eller vuxna hund, förstå hur du kan påverka och övervinna sådant oönskat beteende. Min specialitet, det jag älskar att göra, är att studera psykologiska faktorer som leder till beteendeproblem hos valpar och vuxna hundar av alla raser.
Jag jobbar med taxar, schäfer, border collies, amerikansk pitbull terrier, amerikansk staffordshire terrier, beagles, malinois, pudlar och så vidare. Vilken hund som helst, oavsett ras, kan ha konstigt beteende. Min uppgift är att hjälpa dig att övervinna dessa konstigheter och göra ditt liv och din hunds liv enklare och bekvämare i samhället.
De vanligaste problemen jag sysslar med och ger råd om är: ångestsyndrom hos valpar/hundar, rädsla för människor, rädsla för bilar, rädsla för barn. Arbeta med valpar och hundar som är rädda för att lämna huset (gå inte på en promenad utanför lägenheten, gå inte utanför gården i ett privat hus).
Jag hjälper dig steg för steg att välja rätt socialisering för din valp (de vanligaste raserna med socialiseringsproblem: Bichon Frise, Malteser, Pudel, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, French Bulldog , engelsk bulldogg, tax).
Låt oss titta på hur du avvänjer din valp eller hund från att vara rädd för allt på gatan. Jag kommer att skriva ut en plan för dig under 2-3 månader för att uppnå vart och ett av dina mål och mål med din hund.
Låt oss diskutera vad vi ska göra och i vilken ordning om hunden/valpen är rädd för främlingar.
Vi hittar grundorsaken om hunden/valpen plötsligt blir rädd för allt. Låt oss diskutera perioden av «tonåringsproblem» hos hundar. Jag kommer att välja lämpliga alternativ för att bekämpa problemet specifikt för din hund.
Jag ska berätta hur du hjälper din hund att hantera sin rädsla. Hur du lugnar din hund när du får panik.
Hur man hjälper en hund eller valp som är rädd för fyrverkerier, explosioner, smällare. Hur man minskar stressen med fyrverkerier hos din valp/hund.
Hur man hanterar aggression mot människor och barn. För hundar i alla åldrar.
Och även mycket mer.
Konsultation via zoom eller skype.
Kostnad för konsultation: 30 minuter = 50 euro.
Konsultationer genomförs endast på engelska eller ryska.
Vad kommer att krävas av dig? Kontakta mig, beskriv ditt problem (som du ser och förstår det). Skicka mig en video om problemet. Video krävs inte, men rekommenderas starkt. För ibland ser folk ett problem i en sak, men jag som hundförare ser att problemet är ett helt annat. Därför är videon en mycket nödvändig del för att effektivt kunna arbeta med din hunds rädsla/aggression/ångest.
Därefter betalar du för konsultationen och vi ringer dig via videokonferens.
För att boka tid för en hundkonsultation, skriv till mig:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Cynolog Veronika Voitovska on radiobest online dog trainerDog trainer online Veronika VoitovskaDog sport competitions Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppiesCynolog onlineBest dog handler

Zoo aggression hos valpar och hundar. Aggression hos valpar och hundar mot människor. Aggression hos valpar och hundar mot barn. Hur man lugnar hundar när de får panik. Hur man avvänjer en hund från att vara rädd för gatan, människor, barn, bilar. Aggression mot andra hundar på hundutställningar. Hundtränare online. Bästa hundföraren i landet. Online hundtränare för en valp. Hundtränare online för en vuxen hund