Hur länge lever amerikanska bullies

Jag är chef för den amerikanska Bully kenneln «Dognik Bulls». Vår kennel har varit i drift sedan 2011 och jag vet allt (eller nästan allt) om American Bully-rasen.


Hur länge lever American Bullies? I genomsnitt är den förväntade livslängden för en mobbare 10-13 år. Vad avgör en mobbares livslängd? Till exempel har korta, mycket breda, andningsproblem (med smala näsborrar som inte kan andas normalt), med extremt kort nosparti, en kortare livslängd. Amerikanska tjurar av typen «standard» har mer utvecklade lungor, näsa och ett friskt hjärta. De lever längre.
Vår kennel vill inte att American Bullies in the pocket typ ska vara hundar med hälsoproblem. Därför kan du köpa en bully valp i typen «pocket» av oss med ett friskt hjärta, med bra och breda näsborrar. Våra amerikanska bully andas, springer med en cykel, simmar, går i skogen! Vi har även American Bullies av typen «standard».
Alla våra tjurar är undersökta och har inga problem med hjärt-kärlsystemet. Dessutom kan vi undersöka hjärtat hos varje valp innan vi åker till ett nytt hem. Ganska ofta frågar köpare av våra American Bullies efter denna tjänst. Ett biokemiskt blodprov är också möjligt. På begäran av köparen — kupning av öronen. Alla dessa procedurer betalas separat från kostnaden för mobbare valpen.
Vad ska man göra för att få American Bully att leva lycklig i alla sina dagar? Du måste köpa en valp från friska föräldrar. En gång om året, ta blodprov och gör ett ultraljud av hjärtat. En växande amerikansk översittare bör få måttlig träning.
Så här ser vuxna friska American Bullies från Dognik Bulls kennel ut:


Om du vill köpa en valp eller junior American Bully, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +37127118654
Den ungefärliga kostnaden för en frisk American Bully i vår kennel är 2000-2500 euro.
Med vänliga hälsningar, Veronika Voitovska, chef för Dognik Bulls kennel.

Liknande artiklar:
 Köp amerikansk bully valp, pocket typ. Sverige