Hvordan introdusere en nyfødt baby og en hund

Hei, jeg heter Veronika Voitovska. Jeg er en ekspert på hundespesialist, en lege, en dommer for utstillinger og sportskonkurranser for hunder, en zoopsykolog og eier av en stor europeisk kennel av seriøse hunderaser «Dognik Bulls» (amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller). Jeg personlig har 10 pitbuller og 5 amerikanske mobbere. Og også et barn, barn av naboer og bekjente som stadig leker og kommer i kontakt med hundene våre.
Jeg hjelper hele tiden med å introdusere hunder av forskjellige raser for nyfødte babyer. Jeg skal fortelle deg hvordan du gjør det også.
Du må forstå at enhver hund kan skade en nyfødt baby som veier 2-4 kg ved å tråkke på den ved et uhell. Derfor må du jobbe med hunden, selv om den ikke er aggressiv, men veldig snill. Og begynne å jobbe før fødsel. Da har du verken tid eller energi. Og kanskje ønsker, vil du være sliten etter fødsel. Jeg kjenner familier der de rett og slett ga bort hundene sine. Men dette er ikke løsningen for en moderne adekvat person.
En hund er et levende vesen og vil være interessert i barnet. Derfor, selv før fødselen av barnet, må du finne ut hovedpunktene med hunden. Det er viktig å lære hunden din selvkontroll (sitte, legg deg ned og slapp av på kommando). Og også forbud mot kommandoer «nei» og «fu». Dette er det du trenger mest, forutsatt at hunden i utgangspunktet ikke er aggressiv mot mennesker og fremmede.
Du må bestemme hvor mye kontakt hunden skal ha med det nyfødte barnet. Vil du la hunden ligge på sengen, la den ligge ved siden av barnet? La barnet slikke (ikke bli overrasket, halvparten av barnefamilier gjør dette).
Jeg anbefaler å ormekure hunden din ca 2 måneder før babyen er født. Hvis du ser ormer i avføringen, bør du gi ormemiddelet på nytt etter 2 uker. Gi også hunden din en fullstendig blodprøve og blodbiokjemi for å vite at han er frisk. Du trenger ingen overraskelser når hunden din blir syk og du og den to uker gamle babyen din går til veterinærklinikken. Jeg personlig gikk, men jeg har mange hunder, inkludert gamle. Men har du en eller to hunder, er det lettere. Det er bedre å forsikre seg på forhånd om at de er helt friske og at det ikke kommer noen overraskelser mens du er på barsel eller rett etter fødsel.
Bestem hvem i familien som skal fortsette å gå tur med hunden og gi den mosjon. Hunden skal ikke plutselig føle seg unødvendig.
Tillat eller forby hunden strengt, konsekvent og regelmessig å gjøre det den gjør med barnet. For eksempel, hvis hun gladelig snuser babyens hæler og ansikt, så er alt bra. Ros henne. Men hvis hun begynner å løpe rundt barnet av glede og ødelegge alt i veien hennes, så må hun roe seg ned. Og forby slik oppførsel. Hvis du ser tegn på aggresjon eller overstimulering av nervesystemet hos hunden din, forbyr du slik oppførsel. Og ikke barnevakt med henne. Det er viktig.
Generelt er hvert problematisk tilfelle av en hund som møter et nyfødt barn individuelt. Hvis du trenger råd, vennligst kontakt meg:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Konsultasjoner er betalt.

Å introdusere en hund for et nyfødt barn, en hund og et nyfødt barn, en hund som viser aggresjon mot et nyfødt barn