Imperecherea pitbull

În canisa de reproducere Dognik Bulls, un mascul american Pit Bull Terrier este deschis pentru împerechere — Miller’s Wild Storm aka Castle.

Adus de la canisa Real Deal Chocolates, care se află în Florida, SUA.

În acest moment, Castle are aproape 7 ani. Este testat de sănătate, testat genetic (absolut sănătos, toate testele NN). Testat sportiv. Testat pentru urmași. Aproximativ 300 de copii din Castle trăiesc în 20 de țări ale lumii.

Castelul transmite astfel de trasaturi: marime medie (femeile 16-23 kg, masculi 20-26 kg), un caracter foarte conducator, pasiune, neinfricare, dragoste de viata, dragoste pentru oameni, pasiune sportiva, presiune si perseverenta. Copiii lui Castle au fost examinați și sunt sănătoși. Printre copiii săi: Top Dog of Italy 2020 conform UKC (Dognik Bulls Lanna Shi)! Câștigător al spectacolului de toate rasele din Ucraina — Dognik Bulls Rio Grande (Cel mai bun la spectacol-locul 1). Câștigător al clasei de cățeluș la Expoziția Monobreed de la Moscova (mai mult de 120 de pit bulls) — Dognik Bulls Abronia. Câștigători ai concursurilor la serviciu de pază, IGP în Rusia! Câștigători ai competiției complete pit bull-amstaff din Rusia (locul întâi la toate disciplinele sportive). Câștigători ai competițiilor de curse și curse (aleargă după un iepure mecanic).

Miller’s Wild Storm în sine se naște dintr-un campion ADBA și UKC, Miller’s Brown Sugar. Această femeie este foarte intitulată în sporturile din America, în spectacole, mare campioană la competițiile de tragere cu greutăți din America. Tatăl lui Castle este Miller’s Eye of the Tiga. Intitulat în spectacole ADBA, competiții de pitbull și tragere de greutăți. Uncle Castle este cel mai intitulat pitbull terrier din lume — pitbull A&N Stuff of Legends al lui Fonvielle.

Miller’s Wild Storm aka Castle are pedigree ADBA și UKC și este deschis pentru împerechere (împerechere pit bull). Cerințe pentru femele: pedigree complet (strămoși sportivi sau muncitori). Realizări în competiții sportive sau în expoziții la nivel înalt. Costul tricotării este de 3000 de euro. Castelul este situat în Riga, Letonia. Este posibil să expediați spermă congelată în întreaga lume. Pretul tricotului este de 3000 euro. Castle poartă sângele celei mai vechi linii de reproducere a American Pit Bull Terrier — Old Family Red Nose. Titluri în expoziții: 2x Campion Junior al Ucrainei, Câștigător Junior al Ucrainei, 4x Cel mai bun Junior la Monobreed Pit Bullshow din Ucraina și Rusia, Candidat pentru Campion Junior al Rusiei, Candidat pentru Campion Federația de Juniori, Candidat pentru Campion Rus la calități de lucru, Clubul Junior Campion („Brave Fighter, Moscova, Rusia), Candidat pentru Campion al Ucrainei, Candidat pentru Campion Internațional de Frumusețe, Campion al Ucrainei, 7x Cel mai bun Mascul, 6x Cel mai bun al rasei, Campion al rasei. Realizări sportive: Springpole — locul 1, agățat pe mâner — locul 3 între 50 de pit-bulli, săritură nesusținută — locul 3 între 50 de pit-bulli, alergare cu câini: de două ori locul 1, 1 dată locul 3, sărituri cu trageți de câini: de două ori Locul 1, o dată pe locul 5.

Imagini Miller’s Wild Storm aka Castle


Videoclip de la Miller’s Wild Storm aka Castle


Fotografii cu Furtuna sălbatică Miller’s Wild Storm aka Caslte:


Rude:

Pitbull Miller’s Brown Sugar


Miller’s Eye of the Tiga pitbull


Pitbull Fonvielle’s A&N Stuff of Legends


Discutați condițiile pentru împerecherea unui pitbull:

E-mail: dognikb@gmail.com

Instagram- dognikbulls