Jofogas Amerikai Bully


Kölyökkutyák eladók az American Bully Kennel «Dognik Bulls»-ban! Jelenleg két különböző anyától vannak kutyusaink.
1. Amerikai bully kölykök (jofogas) a Valor Inter Plato Afelia Diamondtól (import Oroszország). Lila és lila trikolor színű kölykök születtek. Számos American Bully fiú és lány elérhető. Az amerikai zaklató típusa „standard”. Egy American Bully kölyökkutya ára a Dognik Bulls kennelből: 2000 euró. A kölykök mentesek lesznek a fajta genetikai betegségétől: kisagysorvadástól. A kölykök anyját és apját megvizsgálták, és egészségesek.
Fotók a kölykök anyukájáról (Jofogas American Bullies):

2. Amerikai bully kölykök (jofogas) a Dognik Bulls Lilibeth-től (Oroszországból hoztuk kennelünkbe). Kék, kék trikolór, lila, lila trikolor színű kölykök születtek. Több fiú és lány eladó. Egy kiskutya ára 2000 euró. Ezek a «zseb» típusú amerikai bully kölykök (a legkisebb és legszélesebb amerikai bully). Nem minden kölyökkutya rendelkezik a fajta genetikai betegségével: cerebelláris atrófia. A szülőket megvizsgálták, egészségesek.
Fotók a kölykök anyukájáról (Jofogas American Bullies):

Minden American Bully kölyökkutya oltva, féregtelenítve, európai állatorvosi útlevéllel, ABKC törzskönyvvel, valamint fajtatiszta kölyökkutyára vonatkozó adásvételi szerződéssel hagyja el az óvodát. Ezenkívül minden kölyökkutya egy pecsétet kap az útlevelébe, amely jelzi, hogy az új otthonába indulás előtt egy állatorvos klinikai vizsgálatot végez. Egy 10 oldalas feljegyzést is biztosítunk az American Bully kennelünk minden egyes kiskutyájának táplálkozásáról és képzéséről.
Amerikai bully kiskutya (jofogas) vásárlásához írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Valamennyi országba szállítunk is. Amerikai zaklatóink a világ 25 országában élnek. Ez a minőség, a hírnév és a megbízhatóság jele.

jofogas amerikai bully