Kannattaako aloittelijan hankkia pitbull?

Kannattaako aloittelijan hankkia pitbull?
Kannattaako hankkia amerikkalainen pitbullterrieri aloittelijalle, henkilölle, jolla ei ole koskaan ollut koiria tai koira oli vanhempiensa luona varhaislapsuudessa?

Tässä artikkelissa puhumme vain puhdasrotuisen amerikkalaisen pitbullterrierin ostamisesta, emme pitbullilta näyttävän koiran ostamisesta, joka on ostettu miltä tahansa ilmoitustaululta tai markkinoilta pienellä rahasummalla. Luotettava vahvistus amerikkalaisen pitbullterrierin alkuperästä on sukutaulu. Yleisimmin käytetyt ovat ADBA- ja UKC-sukutaulut.

Usein aloittelijat eivät halua ostaa pitbullia ensimmäiseksi koirakseen, koska yksi rodun piirteistä on zooaggressio. Tämä on aggressiota muita koiria kohtaan. Se on yleisempää työssäkäyvillä pitbulneilla, paljon vähemmän korostunut näyttelyjalostuspitbulneilla. Amerikkalaisten pitbullterrierien Dognik Bulls -kennelissämme kasvatetaan vanhoja amerikkalaisia ​​urheiluveriä (Castillo, Lar-San, Old Family Red Nose, Real Deal Chocolates -kennel) toimivalla jalostusverellä (Red Alert ja Jumbo). Joillakin kissalamme astutuksilla ei ole voimakasta zooaggressiota, toisilla on. Siksi sanomme aina aloittelijoille — kuvaile kokemuksesi, odotuksesi koiralta ja suunnitelmasi koiralle ja sen tulevalle elämälle, niin suosittelemme sinulle, mitkä erityiset paritukset kennelissämme sinun tulee ottaa huomioon.

Zooaggression lisäksi on syytä muistaa, että amerikkalainen pitbullterrierirotu on melko aktiivinen. Vaikka pitbull-pentu on pieni, hänen on käytettävä paljon aikaa, koulutusta ja koulutusta. Jos olet yli 60-vuotias, haluat koiran, jonka kanssa nukut syleilyssä ja joskus kävelet puistossa, tämä rotu ei ole sinua varten.

Pitbullterriereillä on hyvin lyhyt karva eikä aluskarvaa ollenkaan, joten ne eivät voi asua kadulla (eli lintuhuoneessa tai kopissa), ja heidän asumisensa Kaukopohjolassa on myös ongelmallista. Siksi, jos asut erittäin kylmällä alueella, pitbull ei ole sinun koirasi valinta.

Onko pitbullin koulutus erilaista kuin minkä tahansa muun rodun kouluttaminen? Kardinaalisti ei. Mutta on parempi ottaa yksittäiset oppitunnit kynologin kanssa sekä ryhmätunteja useita kertoja kuukaudessa, jotta amerikanpitbullterrierilläsi on erinomainen kontakti muiden koirien kanssa ja se on myös tottunut kuuntelemaan sinua ja vain sinua missä tahansa koirassa. pakkaus.

Minä, amerikkalaisen pitbullterrieri Dognik Bulls -kennelin johtajana, olen toistuvasti myynyt pitbull-pentuja aloittelijoille ja he liittyivät aina perheeseen ja elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. Mutta valitsimme jokaisen pennun jokaiselle perheelle heidän toiveineen. Tämä on avain menestykseen.

Jos harkitset pitbull-pennun ostamista, tutustu Pentuja myytävänä -sivullemme ja katso mitä söpöjä pitbulleja on tällä hetkellä myynnissä.

Ystävällisin terveisin American Pit Bull Terrier Kennelin johtaja

Jos haluat ostaa pitbull-pennun lastentarhasta, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166