Kasvattaja american bully Suomi


Tervetuloa viralliseen American Bully -kenneliin «Dognik Bulls». Olemme toimineet vuodesta 2011. Olen virallinen American Bully -kasvattaja, nimeni on Veronika Voitovska.
Tällä hetkellä kennelissä on pentuja «standardi» tyyppiä, lila väri. Myydään 2 poikaa ja 4 tyttöä. American Bully -pennun hinta tästä astutuksesta on 2000 euroa. Pennut ovat valmiita lähtöön. Heillä on ABKC (American Bully Kennel Club) -asiakirjat, eurooppalainen eläinlääkäripassi, jossa on rokotukset, virallisesti rekisteröity mikrosiru.
Pentumme asuvat talossa metsässä, hengittävät puhdasta ilmaa. He kävelevät päivittäin ja ovat erinomaisessa kunnossa. Kaikki pennut ovat suorittaneet pentujen ensimmäisen sosialisoinnin.
Kasvatuspari 815 Bully Camp Noise (tuotu USA:sta) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Espanja).
Pentujen isä on nimetty näyttelyissä.
Jokaisella pennulla on oma persoonallisuutensa. Jotkut ovat korkeampia, jotkut matalampia. Jotkut ovat aktiivisempia, jotkut rauhallisia. Joku tykkää leikkiä leluilla, joku haluaa istua ihmisten käsissä.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja jokaisesta pennusta ja saadaksesi lisää kuvia ja videoita.
Näytämme mielellämme American Bully -pentuja livenä ja tutustumme sinuun. Keskustelemme kaikista sinua askarruttavista asioista pentua ostaessasi. Autamme sinua valitsemaan perheellesi täydellisen kiusaajapennun.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla kenneliimme, näytämme pennut videolinkin kautta ja autamme sinua valinnassa. Toimituksia on kaikkialla maailmassa. Koiramme elävät jo 20 maassa ympäri maailmaa.
Kuvia American Bully -pennuista:


Kirjoita jos sinulla on kysyttävää. Kasvattaja american bully Suomi:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166