Къде да купя кученце American Bully?


Перфектни кученца American Bully. Мама: Dognik Bulls Soo-Ah. Баща: Чау Ли Ива Сан Атилус.
Разсадник American Bully “DOGNIK BULLS” отваря записвания за кученца за юли 2024 г. Очакваме раждането на кученцата в началото на юли 2024 г.
Абсолютно честно и отговорно отглеждане на американски хулигани. В нашата ясла не се раждат хора с увреждания. У нас американските хулигани не се раждат с глухота, албиноси, сърдечни дефекти или дефекти в развитието. Всички наши американски хулигани са живи, весели, активни кучета. Подходящи за домашни любимци. А също и за изложби и развъждане. Освен това, някои от нашите американски хулигани “DOGNIK BULLS” участват в спортни състезания (теглене на тежести, катерене по стена, дълъг скок, бягаща пътека, курсинг, състезания) и печелят.
През май 2024 г. разсадникът извърши разплод на американски хулигани. Какво означава това? Отгледахме нашето куче с мъжки, който не принадлежи към нашия развъдник American Bully “DOGNIK BULLS”. Защо направихме това? Да добавим нови, отлични кръвни линии към нашето развъждане. Избрахме добър вносен мъжки на име Chaw Li Iva San Attilus. Донесен е от руски разсадник. Има титли: Шампион на Латвия, Гранд Шампион на Беларус, победител в “Bully Show-2023”! Тестван за пълна липса на генетични заболявания. Той също беше тестван лично от мен, опитен развъдчик на американски були, за психическото му състояние. Има много добра психика и социализация. Отнася се много добре с всички хора и деца. Запазва спокойствие в тълпи от кучета и не показва признаци на агресия или дискомфорт. И аз лично го пипнах и усетих. Той е силен, мускулест, с добри движения. Без куцота, без скованост в ставите. Отличен представител на породата Американски Були.


Бъдещата майка на кучилото е родена в нашия развъдник, от наши вносни кучета. Баща й беше докаран у нас от Америка през 2016 г. И той е толкова отличен баща на American Bullies, че все още го използваме за разплод днес. Донесохме майката от Русия. От нея получихме две кучила красиви и любезни American Bullies.


Така че, ако търсите от къде да купите кученце American Bully, пишете ни. Очакваме кученца лилаво, лилаво трицветно, синьо, светло синьо трицветно. Може би кученцата ще имат изключителни светли очи като майка си.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Всички кученца ще бъдат обезпаразитени, ваксинирани, с европейски ветеринарен паспорт, с родословие ABKC, с договор за продажба на чистокръвно кученце. Бонус от развъдника: Индивидуални инструкции за отглеждане на кученце American bully от “DOGNIK BULLS”.
Цената на кученцата от това чифтосване НА ОТКРИТО е 3000 евро. Резервационен депозит — 500 евро (включен в общата цена на кученцето). Ако сте готови да говорите за себе си и семейството си, опита и желанията си относно кучето, пишете. Ще обсъдим. Ако не знаете кой е по-подходящ — момче или момиче American Bully, пишете и на мен. Ще ви кажа на базата на моя опит и ситуацията във вашето семейство.
Важно: дори и след продажба на кученце American Bully, ние продължаваме да поддържаме връзка със собствениците. И при необходимост предоставяме консултации.
Какво трябва да направите, ако искате да закупите кученце American Bully от развъдник DOGNIK BULLS, но живеете далеч и не можете да дойдете да вземете кученцето лично? Имаме доставка на кученца. За всеки случай го обсъждаме индивидуално. Нашите американски хулигани вече живеят в 26 страни. Имаме богат опит в индивидуалните и колективни доставки на кученца.
Поздрави Вероника Войтовска. Собственик на американски разсадник за хулигани “DOGNIK BULLS”. Лекар. Експерт водач на кучета. Психолог по животните.

Къде да купя кученце American Bully, кученца American Bully, American Bullies 2024