Къде да купя здрав American Bully

Имаме кученца за продажба в нашия развъдник!
American Bully Kennel “DOGNIK BULLS” предлага здрави и силни кученца за продажба. Родителите са внос от Русия. Това е второто котило кученца на мама и второто котило кученца на татко. Родителите са млади, активни, здрави и прегледани. С лични здравни книжки.
Развъдник American Bully “DOGNIK BULLS” продава кученца от тествани родители. Това означава, че родителите са сертифицирани като свободни от генетични заболявания, свързани с породата American Bully. Обръщаме голямо внимание и на функционалността на American Bullies. Искаме нашите кученца да живеят до дълбока старост. Ето защо ние отглеждаме американски хулигани с добри ноздри и муцуни с умерена дължина. Ако вече сте търсили американски хулигани (кученца или виждали възрастни кучета), може би сте забелязали, че много от тях имат тесни ноздри. А също и изключително къси муцуни. Това прави живота много по-труден за американските хулигани. По-трудно им е да дишат, да бягат и да скачат. Те понасят много зле топлината и са по-податливи на прегряване, топлинен удар и внезапен сърдечен арест. Затова в нашия разсадник American Bully “DOGNIK BULLS” избираме родители без тези недостатъци. Не отглеждаме и екстремен тип кучета — много къси, много широки, с обърнати предни крака и лакти. Такива американски хулигани са инвалиди от раждането. Наистина има развъдчици на American Bully, които отглеждат такива кучета и ги продават. Те не се интересуват, че кученцето им ще живее не повече от три години. За нас (аз и съпруга ми) е важно нашите кучета да живеят възможно най-дълго. Обичаме ги и се грижим за тяхното здраве. Аз самият съм човешки лекар. А здравето на хората и животните е много важно за мен.
Ето защо в нашия развъдник можете да закупите само здраво кученце American Bully. Имаме и допълнителни услуги. Преди кученцето да пристигне във вашия дом, можете да поръчате пълен преглед. Това включва ехокардиография на сърцето, общи и биохимични кръвни изследвания. Това ще потвърди, че вашето кученце American Bully е здраво. В момента (за 2024 г.) тази услуга от нашите ветеринари струва 500 евро. Имайте предвид, че извършваме сърдечно-съдови прегледи при най-добрия лекар в страната. Входът за него е голям. Затова незабавно предупредете за необходимостта от допълнителни прегледи, когато резервирате кученце. Винаги е по-трудно да стигнеш до най-добрите лекари, отколкото до обикновените лекари.
Но дори и да не желаете допълнителни прегледи, ние все пак преглеждаме всички кученца American Bully при ветеринарен лекар. Преди да заминат за новите си домове, всички наши кученца са прегледани допълнително от ветеринарен лекар. И получават нов запис в европейския ветеринарен паспорт за прегледа и здравословното състояние.

Всички наши здрави кученца American Bully отиват в нови семейства обезпаразитени, ваксинирани, с ветеринарен паспорт, с регистриран микрочип и с ABKC родословие. Родословието на ABKC е най-надеждната регистрация на чистокръвни американски хулигани в света.

В разсадника вече има за продажба здрави кученца American Bully. Цена 3000 евро. Ако търсите от къде да закупите здраво кученце American Bully, пишете ни:

Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Нашите здрави американски булли живеят в 25 страни по света. Затова ние ще ви доставим кученце, дори ако живеете много далеч от нашия развъдник.

Поздрави Вероника Войтовска. Собственик на разсадник за здрави американски булли DOGNIK BULLS. Лекар. Експерт водач на кучета. Психолог по животните

Къде да купя здрав American Bully, здрави кученца American Bully, кученца от развъдник American Bully