Kék american bully kölykök


A Dognik Bulls kennel egy gyönyörű American Bully kiskutyát árul, exkluzív kék színben!
Kiváló, erős, széles, erős amerikai Bully lány. Életkor — 3 hónap. Dax, Phenom, Eminent vére.
Becenév törzskönyv szerint — Dognik Bulls Branwen.
Karakterleírás: Aktív, kedves, jól kijön emberekkel és állatokkal. Amikor hozzánk jönnek kölyökkutyát választani, az első a kapcsolattartóhoz megy. Minden emberhez megy, nem fél senkitől, szeret ülni a kezét. Minden játékkal játszik. Teljesen félelem nélkül bejárta az óvoda egész területét.
Megjelenés leírása: nagy fej, kiváló átmenet a homloktól az orrig, a szőrzet tökéletes pigmentáltsága. Erős test. Sima, erőteljes, erős mancsok. Tökéletes hosszúságú farok. Nincsenek kizáró hibái. Kiállításra és tenyésztésre alkalmas. Azt is fontolgatjuk, hogy csak egy szerető családnak adjuk el, aki egy gyönyörű és egészséges American Bully kölyökkutyát szeretne vásárolni. Az elvárt típus egy erős «pocket».
Dognik Bulls Branwen kiváló minőségű kiskutya. Vele élvezheti az életet, sétálhat a parkban, az erdőkben, megy a tóhoz, sétálhat a városban és élvezheti az életet. Teljesen egészséges, ahogy a szülei is. Ezért évente csak egyszer látogasson el az állatorvoshoz — éves komplex oltások elvégzésére. Branwen szereti az embereket és a gyerekeket. Ezért az egész családja boldog lesz egy ilyen kicsi és kedves American Bully kölyökkutyával.
Teljesen beoltva, a nemzetközi európai adatbázisba bejegyzett mikrochippel, európai állatorvosi útlevéllel, törzskönyvvel költözik új otthonba. Teljes dokumentumkészlet.
Fényképek «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Apa: 815 Bully Camp Noise. USA-ból hozták. Az ország bajnoka kiállításokon. Mentes az ataxiától (az amerikai bullies fajtabetegsége).


Anya: Dognik Bulls Lilibeth. Oroszországból hozták. Mentes az ataxiától (az amerikai bullies fajtabetegsége).


Írjon nekünk, ha kék American Bully kiskutyát szeretne vásárolni:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kölyökkutyáért személyesen lehet jönni a kennelbe. Vagy megszervezzük a szállítást. Kék American Bully kölyökkutyáink a világ 20 országában élnek.
Üdvözlettel, az óvoda vezetője Veronika Voitovska