Kék háromszínű American Bully kölykök


2024 júniusában kiskutyák születnek a „Dognik Bulls” American Bully kennelünkben! Kék trikolor és csak kék (szürke) színű American Bully kölykök jelentkezését várjuk.
Kölykök anyja: Dognik Bulls Lilibet. Oroszországból hozták. Állatorvos megvizsgálta, egészséges. Nincs fajtagenetikai betegsége. Egyszer már szültem egy amerikai kant. Minden kölyökkutya az American Bully fajta ideális képviselőjévé nőtt fel.
A kölykök apja: Chaw Li Iva San Attilus. Oroszországból hozták. Vizsgált és egészséges. Teljesen egészséges genetikai vizsgálatokkal rendelkezik (cerebelláris ataxia, retina atrófia, degeneratív myelopathia, hyperuricosuria). Lettország bajnoka, Fehéroroszország nagybajnoka. A „Bully Show 2023” győztese az American Bully Specialty Show-n Lettországban. Kiváló orrlyukai, légzőrendszere van, szívós és egészséges.
Mindkét szülő teljes mértékben megfelel az American Bully fajtaszabványnak. Ritka kék trikolór szín. A szülőknek jól fejlett orrlyukai vannak (nem keskenyek, mint sok beteg amerikai zsarnok). A kölykök szüleinek jó szeme és szemhéja van. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rossz minőségű American Bullies szemhéja gyakran lóg. A jövőben a megereszkedett szemhéjak műtétet igényelnek. Kék háromszínű amerikai zaklatóinknál ez nincs meg. A kölykök szülei jól tűrik a meleget, sokat sétálnak. Teljesen egyenes mancsaik, jó csípőjük és hátsó lábaik szöglete van. A farok megfelelő hosszúságú, hajlás nélkül.
Amerikai „Dognik Bulls” bully kennelünk 2011 óta van a fajtában. Nagyon tudjuk, hogyan kell világra hozni és felnevelni a tökéletes American Bully kiskutyát. És ami a legfontosabb, egy egészséges kiskutya.


Milyen feltételekkel vásárolhat kék tricolor kiskutyát American Bully kennelünkben? A kiskutya ára 3000 euró. Kölyökkutya foglalása esetén előleg 500 euró (a kiskutya végső árában benne van). Minden kölyökkutya 8 és 15 hetes kora között kerül új otthonba. Attól függ, hogy az egyes kölykök melyik országba fognak menni (minden országnak megvannak a saját szabályai). Induláskor minden American Bully kiskutyánk rendelkezik oltással, regisztrált mikrochippel, európai állatorvosi útlevéllel, ABKC (American Bully Kennel Club) törzskönyvvel, valamint fajtatiszta kölyökkutyára vonatkozó adásvételi szerződéssel. További bónuszként a Dognik Bulls kennelből származó American Bully kölyökkutyák tulajdonosai emlékeztetőt kapnak a kiskutyájuk növekedéséről és fejlődéséről. Az utasítások azt is elmondják, hogyan és mivel kell etetni, hogyan kell megfelelően sétáltatni a kölyköt, bemutatni a kölyökkutyát az egész családnak, és így tovább. Az American Bully kölykök nevelésének alapjait tárgyalják. 20 db A4-es oldal nagyon hasznos exkluzív információkkal. Kölyökkutyáink gazdáinak a kiskutya eladása után is továbbra is tanácsot adunk, a Dognik Bulls kutyáinak ez ingyenes.
Kék trikolor és sima kék American Bully kutyusokat várunk «zseb» és «klasszikus» típusban. A képen a kölykök szülei a párzás napján.
Amerikai zaklatóink a világ 25 országában élnek. Segítünk a szállításban a kívánt városba/országba.
Ha le szeretne foglalni egy American Bully kiskutyát 2024-ben, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Üdvözlettel: Voitovska Veronika. A legjobb amerikai zaklató óvoda, a „Dognik Bulls” tulajdonosa. Szakértő kutyavezető. Orvos. Állatpszichológus.

Blue American Bully kölykök, kék tricolor American Bully kölykök, American Bully kölykök 2024, vásároljon kék American Bully, vásároljon szürke American Bully, vásároljon kék trikolór American Bully.