Kennel för valpar för amerikansk pitbull terrier


Exklusiv stickning i Europa! På DOGNIK BULLS American pitbull terrier kennel väntar vi valpar av OFRN/Jumbo blod.
Det unika med denna parning är att OFRN-blod (Old Family Red Nose) är mycket sällsynt i Europa. OFRN är en gammal rödnäsfamilj. Detta betyder dock inte att någon amerikansk Pit Bull Terrier som har en röd näsa är OFRN. OFRN inkluderar äldre amerikanska pitbull-blodlinjer som Millers, Larsan, Castillo. Majoriteten av amerikanska pitbullterrierkennlar i USA är byggda på OFRN-blod.
Pappan till våra valpar kom från Florida, Amerika. Från en plantskola som sysslade med sportstandarder i USA. Real Deal Chocolates Nursery är stängt för tillfället. Men vi har fortfarande deras rena avelslinjer.
Det är därför vi föder upp vår Millers Wild Storm till en tik från Bulgarien. Hon är en representant för exklusivt arbetande avel, Jumboblodslinjen. Detta blir hennes sista parning i vår pitbull kennel. Under flera år har vi producerat extraordinära American Pit Bull Terriers från denna kombination. För mig personligen lämnades två honor och två hanar från dessa parningar i vår kennel. De används också för vidare uppfödning av kvalitativa American Pitbull Terrier-valpar i kenneln. Vi får medelstora hundar med ett balanserat nervsystem. Av naturen är alla våra valpar och vuxna pitbullar från kombinationen OFRN/Jumbo väldigt fästa vid familjen. Dessa är verkligen familjehundar. Hanar från dessa parningar har uttalade instinkter att skydda sitt folk från främlingar i nödfall. Annars är de absolut socialt adekvata i samhället. Dessa är pitbullterrier med medfödd hög lek och matmotivation.
Båda föräldrarna testas för frånvaro av genetiska sjukdomar och genomgår alla nödvändiga medicinska undersökningar årligen av en legitimerad veterinär. Den framtida mamman till valparna undersöktes dessutom för hälsa före parning, och tester togs också.
Pappan till valparna är mångmästare i idrottstävlingar och utställningar i flera länder. En fullständig lista över titlar finns på hans personliga sida på vår plantskola webbplats, du kan kolla in den.
Alla valpar kommer att avmaskas tre gånger, vaccineras, med ett europeiskt veterinärpass, ADBA-stamtavla och ett försäljningskontrakt. Dessutom kommer alla att få instruktioner om att uppfostra en valp upp till 1 år gammal. 20 sidor med användbar information, exklusivt från vår kennel av amerikanska pitbullterrier «DOGNIK BULLS» för ägarna till våra valpar.
Priset för en valp från dessa föräldrar är 1800 euro eller 2000 dollar.
Leverans är tillgänglig i hela Europa, Amerika, Kanada, Brasilien.
För att reservera en American Pitbull Terrier-valp från kenneln, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Din Veronika Voitovska. Ägare till den amerikanska pitbullterrierkenneln «Dognik Bulls». Familjeläkare. Expert hundförare. Djurpsykolog.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, amerikansk pitbull terrier valpar från kenneln, amerikansk pitbull kennel, OFRN pitbull köp, Jumbo pitbull köp