Kennel pit bull terrier Dognik Bulls


Välkommen till pitbullenkenneln (amerikanska pitbullterrier). Vår plantskola har det registrerade namnet «Dognik Bulls». Sedan 2011 har vi arbetat med rasen pitbull.
För att du personligen ska kunna utvärdera kvaliteten på våra hundar kommer jag att visa dig några fotografier. Dessa är vuxna pitbullar «Dognik Bulls».

Vår kennel är registrerad hos ADBA-American Dog Breeders Association. De huvudsakliga pitbullblodslinjerna vi arbetar med är: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Pitbullar «Dognik Bulls» lever i 25 länder runt om i världen. Hundratals älskare och kännare av rasen American Pit Bull Terrier.
Alla våra amerikanska Pit Bull Terriers är testade för att vara fria från genetiska sjukdomar.
Våra amerikanska pitbullterrier är mästare i Tyskland, Italien, Storbritannien, Lettland, Litauen, Estland, Ukraina, Ryssland, Vitryssland och andra länder. Vinnare av utställningar och sporttävlingar i hela Europa.
Om du är intresserad av att köpa en ADBA pitbull, vänligen kontakta oss. Se till att berätta om dig själv i ditt första meddelande:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Priset på American Pitbull Terrier-valpar i vår kennel är 1500-2000 euro (dollar). Vi gör pitbullparningar inne i kenneln, samt utomhusparningar i hela Europa.
Vår plantskola ligger i Lettland (Europa, Europeiska unionen). Inte långt från Riga (Lettlands huvudstad). Men vi säljer pitbullvalpar i hela Europa och USA. Leverans tillgänglig. Fraktsumman beror på vilket land du bor i. Eller så kan du komma/flyga för att besöka oss. Och plocka samtidigt upp din bästa American Pit Bull Terrier-valp.
Dognik Bulls pitbulls kennel säljer för närvarande flera pojkar och flickor. Missa inte chansen att bli ägare till en renrasig, väluppfostrad, atletisk pitbull med stamtavla.
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska.

Kennel pit bull terrier Dognik Bulls