Kennel pitbull terrier Dognik Bulls


Üdvözöljük a pitbull kennelben (amerikai pitbull terrierek). Óvodánk bejegyzett neve „Dognik Bulls”. 2011 óta foglalkozunk a pitbull fajtával.
Hogy személyesen értékelhesse kutyáink minőségét, mutatok néhány fényképet. Ezek felnőtt pitbullok «Dognik Bulls».

Kennelünk az ADBA-American Dog Breeders Association nyilvántartásában van. A fő pitbull vérvonalak, akikkel dolgozunk: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. A „Dognik Bulls” pitbullok a világ 25 országában élnek. Az amerikai Pit Bull Terrier fajta szerelmeseinek és ismerőinek százai.
Minden amerikai pitbull terrierünk genetikai betegségektől mentesre tesztelve.
Amerikai pitbull terriereink Németország, Olaszország, Nagy-Britannia, Lettország, Litvánia, Észtország, Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország és más országok bajnokai. Kiállítások és sportversenyek győztesei Európa-szerte.
Ha érdekel egy ADBA pitbull vásárlása, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindenképpen mesélj magadról az első üzenetedben:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelünkben az amerikai Pitbull Terrier kölykök ára 1500-2000 euró (dollár). Pitbull párosításokat végzünk kennelen belül, valamint kültéri párosításokat Európa-szerte.
Óvodánk Lettországban található (Európa, Európai Unió). Nem messze Rigától (Lettország fővárosa). De árulunk pitbull kölyköket egész Európában és az USA-ban. Szállítás megoldható. A szállítási összeg attól függ, hogy melyik országban élsz. Vagy jöhet/repülhet hozzánk. És ezzel egyidejűleg vedd fel a legjobb amerikai pitbull terrier kutyusodat.
A Dognik Bulls pitbull kennel jelenleg több fiút és lányt árul. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy fajtatiszta, jól nevelt, atletikus, törzskönyvvel rendelkező pitbull tulajdonosává váljon.
Üdvözlettel: Voitovska Veronika.

Kennel pitbull terrier Dognik Bulls