Kennel pitbull terriers Dognik Bulls


Welkom bij de pitbullkennel (Amerikaanse pitbullterriërs). Onze kwekerij draagt ​​de geregistreerde naam “Dognik Bulls”. Sinds 2011 werken wij met het pitbullras.
Zodat u de kwaliteit van onze honden persoonlijk kunt beoordelen, zal ik u enkele foto’s laten zien. Dit zijn volwassen pitbulls «Dognik Bulls».

Onze kennel is geregistreerd bij ADBA-American Dog Breeders Association. De belangrijkste pitbullbloedlijnen waarmee wij werken zijn: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Pitbulls “Dognik Bulls” leven in 25 landen over de hele wereld. Honderden liefhebbers en kenners van het ras Amerikaanse Pit Bull Terrier.
Al onze Amerikaanse Pit Bull Terriers zijn getest om vrij te zijn van genetische ziekten.
Onze Amerikaanse pitbullterriërs zijn kampioenen van Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Letland, Litouwen, Estland, Oekraïne, Rusland, Wit-Rusland en andere landen. Winnaars van tentoonstellingen en sportwedstrijden in heel Europa.
Heeft u interesse in de aanschaf van een ADBA pitbull, neem dan contact met ons op. Zorg ervoor dat u ons in uw eerste bericht iets over uzelf vertelt:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
De prijs van Amerikaanse Pitbull Terrier-pups in onze kennel is 1500-2000 euro (dollars). We doen pitbulldekkingen binnen de kennel, maar ook buitendekkingen door heel Europa.
Onze kwekerij is gevestigd in Letland (Europa, Europese Unie). Niet ver van Riga (hoofdstad van Letland). Maar we verkopen pitbull-pups in heel Europa en de VS. Levering beschikbaar. Het verzendbedrag is afhankelijk van in welk land u woont. Of u kunt ons komen/vliegen. En haal tegelijkertijd je beste Amerikaanse Pit Bull Terrier-puppy op.
De pitbullkennel van Dognik Bulls verkoopt momenteel verschillende jongens en meisjes. Mis de kans niet om eigenaar te worden van een rasechte, welgemanierde, atletische pitbull met stamboom.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska.

Kennel pitbull terriers Dognik Bulls