Kennel voor Amerikaanse pitbull terrier-puppy’s


Exclusief breiwerk in Europa! Bij de DOGNIK BULLS Amerikaanse pitbull terrier kennel verwachten wij pups van OFRN/Jumbo bloed.
Het unieke van deze dekking is dat OFRN-bloed (Old Family Red Nose) zeer zeldzaam is in Europa. OFRN is een oude rode-neusfamilie. Dit betekent echter niet dat elke Amerikaanse Pit Bull Terrier met een rode neus OFRN is. OFRN omvat oudere Amerikaanse pitbull-bloedlijnen zoals Millers, Larsan, Castillo. Het merendeel van de Amerikaanse pitbull terrier-kennels in de VS is gebouwd op OFRN-bloed.
De vader van onze pups kwam uit Florida, Amerika. Van een kwekerij die zich bezighield met sportnormen in de VS. Real Deal Chocolates Nursery is voorlopig gesloten. Maar we hebben nog steeds hun pure kweeklijnen.
Daarom fokken wij onze Millers Wild Storm met een teef die uit Bulgarije komt. Zij is een vertegenwoordiger van de uitsluitend werkende fokkerij, de Jumbo-bloedlijn. Dit zal haar laatste dekking zijn in onze pitbull kennel. Uit deze combinatie produceren wij al enkele jaren bijzondere Amerikaanse Pit Bull Terriers. Voor mijzelf persoonlijk bleven er uit deze dekkingen twee teefjes en twee reutjes in onze kennel achter. Ze worden ook gebruikt voor het verder fokken van hoogwaardige Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s in de kennel. Wij krijgen middelgrote honden met een evenwichtig zenuwstelsel. Al onze pups en volwassen pitbulls uit de combinatie OFRN/Jumbo zijn van nature erg gehecht aan het gezin. Dit zijn echte familiehonden. Mannetjes uit deze paringen hebben uitgesproken instincten om hun mensen in geval van nood tegen vreemden te beschermen. Anders zijn ze absoluut sociaal adequaat in de samenleving. Dit zijn pitbullterriërs met een aangeboren hoge spel- en voedselmotivatie.
Beide ouders worden getest op de afwezigheid van genetische ziekten en ondergaan jaarlijks alle noodzakelijke medische onderzoeken door een gecertificeerde dierenarts. De toekomstige moeder van de pups werd vóór de dekking bovendien op gezondheid onderzocht en er werden ook tests afgenomen.
De vader van de pups is een multi-kampioen in sportwedstrijden en tentoonstellingen in verschillende landen. Een volledige lijst met titels is beschikbaar op zijn persoonlijke pagina op onze kwekerijwebsite, u kunt deze bekijken.
Alle puppy’s worden driemaal ontwormd, gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, ADBA-stamboom en een verkoopcontract. Daarnaast krijgt iedereen instructies over het opvoeden van een pup tot 1 jaar oud. 20 pagina’s met nuttige informatie, exclusief van onze kennel van Amerikaanse pitbull terriers “DOGNIK BULLS” voor de eigenaren van onze puppy’s.
De prijs van een pup van deze ouders is 1800 euro of 2000 dollar.
Levering is mogelijk in heel Europa, Amerika, Canada, Brazilië.
Om een ​​American Pitbull Terrier-puppy uit de kennel te reserveren, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jouw Veronika Voitovska. Eigenaar van de Amerikaanse pitbull terrier kennel “Dognik Bulls”. Huisarts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, Amerikaanse pitbullterriërpuppies van de kennel, Amerikaanse pitbullkennel, OFRN pitbulls kopen, Jumbo pitbulls kopen