Kennelpitbullterrierit Dognik Bulls


Tervetuloa pit bull kenneliin (amerikkalaiset pitbullterrierit). Taimitarhamme on rekisteröity nimellä «Dognik Bulls». Vuodesta 2011 lähtien olemme työskennelleet pitbull-rodun parissa.
Jotta voit itse arvioida koiridemme laatua, näytän sinulle muutaman valokuvan. Nämä ovat aikuisia pitbulleja «Dognik Bulls».

Kennelimme on rekisteröity ADBA-American Dog Breeders Associationiin. Tärkeimmät pitbull-verilinjat, joiden kanssa työskentelemme, ovat: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Pitbullit «Dognik Bulls» elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Sadat amerikkalaisen pitbullterrierirodun ystävät ja asiantuntijat.
Kaikki American Pitbull Terrierimme on testattu geneettisistä sairauksista vapaiksi.
Amerikkalaiset pitbullterrieremme ovat Saksan, Italian, Iso-Britannian, Latvian, Liettuan, Viron, Ukrainan, Venäjän, Valko-Venäjän ja muiden maiden mestareita. Näyttelyiden ja urheilukilpailujen voittajat kaikkialla Euroopassa.
Jos olet kiinnostunut ostamaan ADBA pitbullin, ota meihin yhteyttä. Muista kertoa meille itsestäsi ensimmäisessä viestissäsi:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
American Pitbull Terrier pentujen hinta kennelissämme on 1500-2000 euroa (dollaria). Teemme pit bull astutuksia kennelissä sekä ulkona kaikkialla Euroopassa.
Taimitarhamme sijaitsee Latviassa (Eurooppa, Euroopan Unioni). Ei kaukana Riikasta (Latvian pääkaupunki). Mutta myymme pitbull-pentuja kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimitus saatavilla. Toimitussumma riippuu siitä, missä maassa asut. Tai voit tulla/lentää meille. Ja samalla poimi paras amerikkalainen pitbullterrieri pentu.
Dognik Bulls -pitbull-kennelissä myydään tällä hetkellä useita poikia ja tyttöjä. Älä missaa mahdollisuutta tulla puhdasrotuisen, hyvätapaisen, urheilullisen pitbullin, jolla on sukutaulu, omistajaksi.
Terveisin Veronika Voitovska.

Kennelpitbullterrierit Dognik Bulls