Kje kupiti kužka American Bully?


Popolni mladički American Bully. Mama: Dognik Bulls Soo-Ah. Oče: Chaw Li Iva San Attilus.
Vrtec American Bully “DOGNIK BULLS” odpira rezervacije za mladiče za julij 2024. Skotitev mladičkov pričakujemo v začetku julija 2024.
Absolutno poštena in odgovorna vzreja American Bulliejev. V našem vrtcu se invalidi ne rodijo. Pri nas se ameriški nasilneži ne rodijo z gluhostjo, albini, srčnimi napakami ali razvojnimi napakami. Vsi naši American Bullieji so živahni, veseli, aktivni psi. Primerni kot hišni ljubljenčki. Pa tudi za razstave in vzrejo. Poleg tega se nekateri naši ameriški nasilneži »DOGNIK BULLS« udeležujejo športnih tekmovanj (vlečenje uteži, plezanje po steni, skok v daljino, tekalna steza, coursing, dirkanje) in zmagujejo.
V maju 2024 je drevesnica izvedla izločitev ameriških bullijev. Kaj to pomeni? Našega psa smo parili s samcem, ki ne pripada naši psarni American Bully “DOGNIK BULLS”. Zakaj smo to storili? Da bi naši vzreji dodali nove, odlične krvne linije. Izbrali smo dobrega uvoženega samca z imenom Chaw Li Iva San Attilus. Pripeljali so ga iz ruske drevesnice. Ima naslove: prvak Latvije, veliki prvak Belorusije, zmagovalec “Bully Show-2023”! Testirano za popolno odsotnost genetskih bolezni. Psihično stanje sem ga osebno testiral tudi jaz, izkušen vzreditelj ameriških bullyjev. Ima zelo dobro psiho in socializacijo. Zelo dobro ravna z vsemi ljudmi in otroki. V množici psov ostane miren in ne kaže znakov agresije ali nelagodja. Tudi osebno sem se ga dotaknil in občutil. Je močan, mišičast, dobro gibljiv. Brez šepanja, brez togosti v sklepih. Odličen predstavnik pasme American Bully.


Bodoča mamica legla je bila skotena v naši psarni, od naših uvoženih psov. Njenega očeta so leta 2016 k nam pripeljali iz Amerike. In je tako odličen oče ameriških bullijev, da ga še danes uporabljamo za vzrejo. Mamo smo pripeljali iz Rusije. Od nje smo dobili dve legli lepih in prijaznih ameriških Bullijev.


Če torej iščete kje kupiti kužka American Bully, nam pišite. Pričakujemo lila, lila tricolor, modra, svetlo modra tricolor mladičke. Morda bodo mladički imeli ekskluzivne svetle oči kot njihova mama.
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vsi mladički bodo razglisteni, cepljeni, z evropskim veterinarskim potnim listom, z ABKC rodovnikom, s prodajno pogodbo za pasemskega mladička. Bonus psarne: individualni napotki o vzgoji ameriškega bully mladička “DOGNIK BULLS”.
Cena mladičkov iz te ZUNANJE paritve je 3000 eur. Akontacija — 500 eur (vključena v skupno ceno kužka). Če ste pripravljeni govoriti o sebi in svoji družini, svojih izkušnjah in željah glede psa, pišite. Se bomo pogovorili. Če ne veste, kdo je bolj primeren — fantek ali punčka American Bully, pišite tudi meni. Povedal vam bom glede na svoje izkušnje in situacijo v vaši družini.
Pomembno: tudi po prodaji kužka American Bully smo še naprej v stiku z lastniki. In po potrebi nudimo svetovanja.
Kaj storiti, če želite kupiti kužka American Bully iz psarne DOGNIK BULLS, pa živite daleč stran in ne morete osebno priti po kužka? Imamo dostavo mladičkov. O vsakem primeru se pogovorimo posebej. Naši ameriški nasilneži živijo že v 26 državah. Imamo bogate izkušnje pri individualni in kolektivni oddaji mladičev.
Lep pozdrav, Veronika Voitovska. Lastnik ameriške drevesnice bully “DOGNIK BULLS”. zdravnik. Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog.

Kje kupiti kužka American Bully, mladiči American Bully, American Bully 2024