Kje kupiti zdravega American Bullyja

V naši psarni imamo mladičke naprodaj!
American Bully Kennel “DOGNIK BULLS” ponuja v prodajo zdrave in močne mladiče. Starši so uvoženi iz Rusije. To je mamino drugo leglo mladičkov in očetovo drugo leglo mladičkov. Starši so mladi, aktivni, zdravi in ​​pregledani. Z osebnimi zdravstvenimi spričevali.
American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» prodaja mladiče preverjenih staršev. To pomeni, da so starši potrjeno brez genetskih bolezni, povezanih s pasmo American Bully. Veliko pozornost namenjamo tudi funkcionalnosti American Bullies. Želimo si, da bi naši kužki dočakali visoko starost. Zato vzrejamo American Bullie z dobrimi smrčki in zmerno dolgim ​​gobčkom. Če ste že iskali ameriške nasilneže (mladiče ali videne odrasle pse), ste morda opazili, da imajo mnogi ozke smrčke. In tudi izjemno kratke gobčke. To močno otežuje življenje ameriškim nasilnikom. Težje dihajo, tečejo in skačejo. Zelo slabo prenašajo vročino in so bolj nagnjeni k pregrevanju, vročinskemu udaru in nenadnemu zastoju srca. Zato v naši drevesnici American Bully “DOGNIK BULLS” izbiramo starše brez teh pomanjkljivosti. Prav tako ne vzrejamo psov ekstremnega tipa — zelo nizkih, zelo širokih, z obrnjenimi sprednjimi nogami in komolci. Takšni ameriški nasilneži so invalidi že od rojstva. Res obstajajo vzreditelji ameriških Bullyjev, ki vzrejajo take pse in jih prodajajo. Ni jim mar, da njihov kuža ne bo živel več kot tri leta. Za nas (me in moža) je pomembno, da naši psi živijo čim dlje. Radi jih imamo in skrbimo za njihovo zdravje. Tudi sam sem človeški zdravnik. In zdravje ljudi in živali mi je zelo pomembno.
Zato lahko v naši psarni kupite samo zdravega mladička ameriškega bullyja. Imamo tudi dodatne storitve. Pred prihodom kužka v vaš dom se lahko naročite na popoln pregled. To vključuje ehokardiografijo srca, splošne in biokemične preiskave krvi. To bo potrdilo, da je vaš mladiček American Bully zdrav. Trenutno (za leto 2024) stane ta storitev pri naših veterinarjih 500 eur. Opozarjamo, da kardiovaskularne preglede izvajamo pri najboljšem zdravniku v državi. Vstop zanj je velik. Zato takoj ob rezervaciji kužka opozorite na nujnost dodatnih pregledov. Vedno je težje priti do najboljših zdravnikov kot do navadnih zdravnikov.
A tudi če ne želite dodatnih pregledov, še vedno vse psičke American Bully pregledamo pri veterinarju. Pred odhodom v nove domove so vsi naši kužki dodatno pregledani pri veterinarju. In v evropski veterinarski potni list dobijo nov vpis o pregledu in zdravstvenem stanju.

Vsi naši zdravi mladički American Bully gredo v nove družine glisteni, cepljeni, z veterinarskim potnim listom, z registriranim mikročipom in z ABKC rodovnikom. ABKC rodovnik je najbolj zanesljiva registracija čistokrvnih ameriških Bullijev na svetu.

Vrtec ima sedaj na prodaj zdrave mladičke American Bully. Cena 3000 eur. Če iščete kje kupiti zdravega kužka American Bully, nam pišite:

Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Naši zdravi ameriški bully živijo v 25 državah po vsem svetu. Zato vam bomo kužka dostavili, tudi če živite zelo daleč od naše psarne.

Lep pozdrav, Veronika Voitovska. Lastnik vrtca za zdrave ameriške bully DOGNIK BULLS. zdravnik. Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog

Kje kupiti zdravega American Bullyja, zdrave mladičke American Bullyja, mladičke psarne American Bully