Køb american bully, pocket type. Danmark

Den 24. oktober 2022 blev hvalpe født i vores kennel af amerikanske tyre Danmark «Dognik Bulls»! Fremragende, sunde, undersøgte forældre. 2 piger amerikanske tyre i lommestil sælges. Blå farve og lilla farve.

Far til mobbehvalpe: 815 Bully Camp Noise. Importeret fra Amerika (Illinois). Ren på genetiske sygdomme. Titler på udstillinger. Type — lomme. Vægt 35 kg. Højde 40 centimeter. Farve: lilla.

Mor til mobbehvalpe: Dognik Bulls Lilibeth. Bragt fra Rusland (Moskva). Ren på genetiske sygdomme. Type — lomme. Vægt 20 kg. Højde 36 centimeter. Farve: blå tricolor.

Det er de bedste amerikanske tyre i Danmark!

Pige Dognik Bulls Branwen. Blue American Bully købe Danmark

Pige Dognik Bulls Olwen. Lilla farve, amerikansk bølle købe Danmark

Alle American Bully-hvalpe i vores kennel er sunde, stærke og aktive. American Bully er en familiehunderace. De elsker deres familie og er venlige med andre dyr.

Hvis du ønsker at købe en American Bully-hvalp, så skriv til os i kennelen:

Instagram American Bully Kennel Denmark — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Hvor meget koster en American Bully-hvalp? Gennemsnitspriserne i vores børnehave er 2000-2500 euro. Vi er helt klart den bedste American Bully kennel i Danmark.

Vi begyndte at arbejde med American Bully racen i 2016. En af de første bragte den amerikanske bølle ind i landet. Der har aldrig været defekte hvalpe i vores kuld! Og dette er meget vigtigt. Vi arbejder kun med de bedste repræsentanter for American Bully racen. Hvis du værdsætter kvalitet og ønsker en sund racehund, så skriv til os. Kandidater fra kennelen er mestre i FCI- og ABKC-systemerne.

Med venlig hilsen ejeren af ​​den amerikanske bøllekennel Dania Veronika Voitovska