Koira kenneli


Amerikan pitbullterrieri, American Bully -rotu, koirat ja pennut. Päiväkotimme on toiminut vuodesta 2011. Koirakennel on rekisteröity ADBA-järjestelmään American Pitbull Terrierien kanssa. Koirakennel on American Bulliesin rekisteröity ABKC.
Ensin näytän sinulle ihanteelliset koiramme. Ja kun rakastut heihin, kerron sinulle lisää lastentarhasta.
Amerikkalaiset pitbullterrierit ovat kauniita, lihaksikkaita, ja niillä on täydellinen anatomia:

American Bullies: Pocket, Standard ja Classic. Tehokas, terve, kiltti:

Mitä koiratarhassa tehdään? Kaikki alkoi rakkaudesta koiria kohtaan. Aloimme käydä harjoituskentällä, koiranäyttelyissä ja urheilutapahtumissa. Ajan myötä mieheni ja minä päätimme avata oman koirakennelin. Valitsimme huolella tulevat koirat kennelimme. Toimme pääkoiramme Amerikasta, sitten Euroopasta ja Venäjältä. Monien vuosien puhdasrotuisten koirien jalostuksen jälkeen olemme muodostaneet kenneliin oman koirapopulaation. Kaikki American Pit Bull Terrierimme ja American Bulliesmme ovat erinomaisia ​​koiria perheille ja lasten kanssa asumiseen. Koiramme voittaa urheilussa ja näyttelyissä. Heillä on myös todella ainutlaatuiset sukutaulut, jotka ovat peräisin noista vanhoista ajoista. Ajat, jolloin koirat suorittivat tehtävänsä moitteettomasti, olivat kestäviä ja erittäin terveitä.
Jos etsit koiran kennelia ja haluat ostaa pennun, ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme sinulle eroista amerikkalaisten pitbullterrierien ja amerikkalaisten kiusaajien välillä. Näytämme sinulle selkeästi, miltä ne näyttävät, näytämme sinulle satoja videoita ja valokuvia. Annamme täyden konsultaation, jotta sinun on helpompi päättää, millaisen koiran haluat ostaa.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jos et ole vielä päättänyt koirarotuasi, suosittelen seuraamaan koirakenneliämme Instagramissa. Seuraat koiriamme, nautit onnistumisistamme ja sinulla on henkilökohtainen mielipide Dognik Bulls -kennelin pitbulleista ja kiusaajista.

Koira kenneli. American Bully Kennel. Amerikkalaisten pitbullterrierien kennel