Koira pureskelee kaikkea, eläinpsykologi verkossa

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Tuhoaako koirasi kotisi? Pureskeleeko se huonekaluja, kenkiä, seiniä? Vaikka hän tietää varmasti, ettei näin voi tehdä? Ostatko hänelle erilaisia ​​palloja ja leluja, mutta koirasi ei ole kovin kiinnostunut niistä?
Hyvä uutinen on, että se voidaan käsitellä. Minä, Veronika Voitovska, voin auttaa sinua. Lyhyesti minusta: yleislääkäri (lääketieteessä vuodesta 2008). Laillistettu eläinpsykologi (vuodesta 2024). Sertifioitu asiantuntija koiranohjaaja (vuodesta 2019). Sertifioitu koirien hyvinvoinnista, kenneljohtamisesta Euroopan Unionissa, eläinten ensiapua (vuodesta 2024). Painonvetokilpailun tuomari. Tuomari American Pit Bull Terrier -näyttelyissä Euroopassa. Sertifioitu yleis- ja urheiluhieronnan asiantuntija vuodesta 2009. TM “Dognik” — koirien urheiluvälineiden perustaja (2013-2019). Osallistun säännöllisesti käytännön offline-koulutuksiin ja seminaareihin toko- ja urheiluharjoittelusta. Suuren eurooppalaisen vakavien koirarotujen (amerikkalaiset pitbullterrierit ja amerikkalaiset kiusaajat) — «Dognik Bulls» -omistaja (vuodesta 2011).
Tarjoan verkkokonsultaatioita zoopsykologina. Ei verkkokoulutusta, ei koirankoulutuskursseja. Selvitän koirasi ei-toivotun käytöksen perimmäisen syyn ja autan korjaamaan sen.
Pureskeleeko koirasi huonekaluja? Pureeko koiranpentu seiniä? Jätetään pois (tai vahvistetaan) koiran keholle välttämättömien makro- ja mikroelementtien puute. Ja sitten teemme eläinpsykologiaa verkossa.
Tarjoan 30 minuutin konsultaatiota. Täällä keskustelemme kaikista ei-toivotun koiran käyttäytymisen pääkohdista sekä siitä, mitä haluat saavuttaa. Kerron sinulle vaihe vaiheelta, kuinka tämä tehdään tilanteessasi.
Esimerkiksi kyselysi: koiranpentu vetää kenkiä sänkyyn, kun kukaan ei ole kotona. Tai: koira pureskelee seiniä, ja kun yrität ajaa sen pois, se käyttäytyy aggressiivisesti.
Tietoni ihmisten ja koirien normaalista ja patologisesta fysiologiasta auttaa poistamaan kaikki epäilykset (tai vahvistamaan), että käyttäytymisen syy on koiran terveys. Ja sitten jokaisen koiran refleksien, vaistojen ja käytöksen perusteella ratkaise sen ongelma zoopsykologina. Minulla on laaja käytännön kokemus erilaisten koirien käyttäytymisongelmien ratkaisemisesta.
Yhden konsultaation hinta on 50 euroa / 30 minuuttia.
Neuvottelut suoritetaan zoomin tai skypen kautta. Ennen videopuhelua kerrot minulle ongelmastasi ja lähetät minulle videon ongelmasta (jos mahdollista).
Jos haluat tilata zoopsykologin konsultoinnin verkossa, kirjoita minulle:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Annan neuvontaa vain englanniksi tai venäjäksi.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Eläinpsykologi verkossa, verkkokonsultaatio eläinpsykologin kanssa, koira pureskelee huonekaluja, koira pureskelee seiniä, koirien käyttäytymisongelmat, eläinpsykologi.