Koirankouluttaja ahdistuneelle, aggressiiviselle koiralle

Dog cynolog online
Autamme torjumaan koiranpentujen ja koirien ei-toivottua käyttäytymistä: eroahdistusta, aggressiota ihmisiä kohtaan ja eläintarhan aggressiota (aggressiota eläimiä kohtaan), ruokaan vartioimisen oppimista, ahdistunutta käyttäytymistä. Autamme sinua ymmärtämään, miksi koirasi tai pentu pelkää katua, ihmisiä, autoja, jalkakäytäviä.
Hei. Nimeni on Veronika Voitovska. Olen sertifioitu koiranhoitajan asiantuntija. Asiantuntija koiranäyttelyissä Euroopassa. Painonvetokilpailujen tuomari (koirien painonnosto). Yhden Euroopan suurimmista vakavien koirarotujen kenneleistä — amerikkalaisten pitbullterrierien ja amerikkalaisten kiusaajien Dognik Bulls -kennelin omistaja. Vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääkärinä. Esiin televisiossa ja radiossa. Olen mukana erilaisissa kynologisissa urheilulajeissa koirien kanssa sekä koiranäyttelyissä.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Lääketieteen ja koiran tietämykseni sekä käytännön kokemukseni ison koiralauman kanssa elämisestä voin auttaa sinua. En tarjoa tavallisia koulutuspalveluita peruskomennoilla «istu», «alas» ja niin edelleen. Autan sinua ymmärtämään koiranpennun tai aikuisen koiran pelkojen syyn, ymmärtämään, miten tällaiseen ei-toivottuun käytökseen voi vaikuttaa ja voittaa. Erikoisalani, mitä rakastan tehdä, on tutkia psykologisia tekijöitä, jotka johtavat käyttäytymisongelmiin minkä tahansa rodun pennuilla ja aikuisilla koirilla.
Työskentelen mäyräkoirien, saksanpaimenkoirien, bordercollien, amerikanpitbullterrierien, amerikanstaffordshiren terrierien, beaglesien, malinoisin, villakoirien ja niin edelleen kanssa. Mikä tahansa koira, minkä rotu tahansa, voi käyttäytyä kummallisella tavalla. Minun tehtäväni on auttaa sinua voittamaan nämä kummallisuudet ja tekemään elämästäsi ja koirasi elämästä helpompaa ja mukavampaa yhteiskunnassa.
Yleisimmät ongelmat, joita käsittelen ja joissa neuvon, ovat: pentujen/koirien ahdistuneisuushäiriöt, ihmisten pelko, autojen pelko, lasten pelko. Työskentely pentujen ja koirien kanssa, jotka pelkäävät lähteä talosta (älä mene kävelylle asunnon ulkopuolelle, älä mene pihan ulkopuolelle yksityisessä talossa).
Autan sinua askel askeleelta valitsemaan oikean sosialisoinnin pennullesi (yleisimmät sosialisaatioongelmia aiheuttavat rodut: bichon frise, maltan, villakoira, yorkshirenterrieri, australianpaimenkoira, cane corso, beagle, jagdterrieri, dobermani, pitbullterrieri, ranskanbulldoggi , Englanninbulldoggi, mäyräkoira).
Katsotaanpa, kuinka pentu tai koira vieroitetaan pelkäämästä kaikkea kadulla. Kirjoitan sinulle suunnitelman 2-3 kuukaudeksi kunkin tavoitteesi saavuttamiseksi koirasi kanssa.
Pohditaan mitä tehdä ja missä järjestyksessä, jos koira/pentu pelkää vieraita ihmisiä.
Löydämme perimmäisen syyn, jos koira/pentu yhtäkkiä pelkää kaikkea. Keskustellaan koirien «teinihäiriöiden» ajasta. Valitsen juuri koirallesi sopivat vaihtoehdot ongelman ratkaisemiseksi.
Kerron sinulle, kuinka voit auttaa koiraasi selviytymään peloistaan. Kuinka rauhoittaa koirasi paniikkitilanteessa.
Kuinka auttaa koiraa tai pentua, joka pelkää ilotulitteita, räjähdyksiä, sähinkäisiä. Kuinka vähentää ilotulitusstressiä koirassasi.
Kuinka selviytyä aggressiosta ihmisiä ja lapsia kohtaan. Kaiken ikäisille koirille.
Ja myös paljon muuta.
Neuvonta zoomin tai skypen kautta.
Konsultoinnin hinta: 30 minuuttia = 50 euroa.
Neuvottelut käydään vain englanniksi tai venäjäksi.
Mitä sinulta vaaditaan? Ota yhteyttä, kuvaile ongelmaasi (sellaisena kuin näet ja ymmärrät sen). Lähetä minulle video ongelmasta. Video ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa. Koska joskus ihmiset näkevät ongelman yhdessä asiassa, mutta minä koiranohjaajana näen, että ongelma on täysin erilainen. Siksi video on erittäin tarpeellinen osa, jotta voit työskennellä tehokkaasti koirasi pelkojen/aggressiivisuuden/ahdistuneisuuden kanssa.
Seuraavaksi maksat konsultaatiosta ja soitamme sinulle videoneuvottelun kautta.
Varataksesi ajan koirakonsultaatioon, kirjoita minulle:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Dog sport competitions Veronika VoitovskaDog trainer online Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppiesbest online dog trainerCynolog Veronika Voitovska on radioCynolog onlineBest dog handler

Eläintarhan aggressio pennuissa ja koirissa. Pentujen ja koirien aggressio ihmisiä kohtaan. Pentujen ja koirien aggressio lapsia kohtaan. Kuinka rauhoittaa koirat paniikkiin. Kuinka vieroittaa koira pelkäämästä katua, ihmisiä, lapsia, autoja. Aggressio muita koiria kohtaan näyttelyissä. Koirankouluttaja verkossa. Maan paras koiranhoitaja. Online-koirankouluttaja pennulle. Online-koirankouluttaja aikuiselle koiralle