Koirapentuja myytävänä pitbull

Parhaat myytävät amerikkalaiset pitbull terrierit.

Myydään yksi punatukkainen punanukkainen poika ja yksi suklaatyttö. Instagram- dognikbulls
Vanhemmat ovat kuuluisan amerikkalaisen Miller’s Wild Storm aka Castle jälkeläisiä (useiden maiden mestari näyttelyissä, urheilun mestari, geneettisesti terve pitbullterrieri, yli 300 koiranpennun isä maailmanlaajuisesti).
Pitbull-pentujen äiti: Dognik Bulls Cutiepie. Osallistuja ja voittaja koiranäyttelyissä. Hänellä ei ole geneettisiä sairauksia — ataksiaa ja etenevää verkkokalvon surkastumista. Harrastanut urheiluharjoittelua. Erittäin hyvä perhekoira. Tulee toimeen muiden koirien ja pentujen kanssa. Rakastaa ihmisiä. Kaikki hänen harjoittelutyönsä rakentuu korkealle jännitykselle ja tarmolle. Nämä ovat hänen ensimmäiset pennut.


Pitbull pentujen isä: Dognik Bulls Victor. Näyttelyiden osallistuja ja voittaja. Vapaa sukutaulun geneettisistä sairauksista — ataksiasta ja etenevästä verkkokalvon atrofiasta. Harrastaa urheilulajeja. Harjoitusjakson ulkopuolellakin erittäin lihaksikas ja kaunis amerikkalainen pitbullterrieri. Nämä ovat hänen neljännet pennut.


Kuva American Pit Bull Terrier pennuista (Koirapentuja myytävänä pitbull):


Kaikki amerikkalaispitbullterrieripennut kasvavat kennelissä metsässä. Paljon kävelyä ulkona. He asuvat kanssamme talossa, jossa on vastasyntynyt lapsi. He syövät ensiluokkaista ruokaa.
Amerikkalaisen pitbullterrieripennun hinta on 1500 euroa. Pennut muuttavat uusiin koteihin eläinlääkärin eurooppalaisella passilla, rokotettuina, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA:n (American Dog Breeders Association) sukutaululla. Varausvakuus — 500 euroa (sisältyy pitbull-pennun kokonaishintaan).
Jos et pysty noutamaan pentuasi henkilökohtaisesti, meillä on toimitus kaikkialle maassa. Toimituksen maksaa ostaja erikseen.
Jos haluat ostaa American Pitbull Terrier pennun Dognik Bulls -kennelistä, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
WhatsApp, sähke: +358414925166