Komany kennel pitbull kölykök eladók


Exkluzív kiskutyák Európában! Párzás: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Az amerikai pitbull terrierek ilyen vérvonalainak egyetlen és sűrű felhalmozódása: Komany kennel pitbull és Genetic kennel pitbull.
Kölyökkutyák születését 2024 őszére várjuk. A foglalások nyitva állnak.
Igazi pitbull terrier temperamentumú kölykök jelentkezését várjuk: bátrak, rettenthetetlenek, aktívak, jó hajtással, szerencsejátékkal, erős tapadásúak. Nagyon józan és megfelelő az emberekkel és a gyerekekkel szemben.
Kölykök anyja: Dognik Bulls Godena. Óvodánkban született. Utódok tesztelt nőstény. Három alom amerikai pitbull terrier kölyökkutyát termett. Mindhárom alkalommal más-más hímnek szaporodott. Vérvonalak: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Maga a kölykök leendő anyja import kutyákból született. Apját a Real Deal Chocolates (Florida, Amerika) amerikai óvodából hozták. Kiállítások és sportok bajnoka több országban. Teljes bajnoki törzskönyv képviselője (minden ősének van amerikai címe sportversenyeken, nagybajnok súlyhúzó versenyeken, ADBA bajnok). Dognik Bulls Godena anyja a bolgár „Zorba kennel” kennelből származik. Kizárólag működő tenyésztés. Dognik Bulls Godena egy csodálatos kutya. Kiváló karakter, könnyen nevelhető és irányítható. Nagyon szerencsejáték és sportos. Nincs fajtagenetikai betegsége (teszt). Bölcsődében él és kisgyerekkel. Ideális szociálisan biztonságos kutya.

American pitbull terrier kennel breeding
A kölykök apja: Maximus Eightball. Az egyetlen kan amerikai pitbull terrier Európában ilyen törzskönyvvel! Ez egy exkluzív kutya. Kennelünk nagy szerencséje, hogy a lengyel “Maximus kennel” kennel tulajdonosa beleegyezett ennek a kannak a tenyésztéséhez. Büszkék vagyunk kutyáinkra és leendő kölykökre. Olyan ritka pitbull vérvonalakat hordoz, mint: Komany pitbull kennel, Genetic pitbull kennel, Lonzo pitbull vérvonalak. Teljes körű egészségügyi vizsgálat. Nincs csípő- és könyökízületi diszplázia (AA/00 eredmény). Nem rendelkezik fajtagenetikai betegségekkel (bizonyítvány). Egészséges szívvel rendelkezik (bizonyítvány).


A kölyökkutya várható színei: fekete, fekete és csíkos, piros orrú csokoládé, piros orrú piros és bordás, fekete orrú piros, piros orrú piros.
Minden kölyökkutya rendelkezik ADBA törzskönyvvel, oltással, állatorvosi útlevéllel, regisztrált mikrochippel, adásvételi szerződéssel.
Ez egy távoli párosítás Lengyelországgal. Ez azt jelenti, hogy 1-2 hétre elmegyünk Lengyelországba lakni és párosodni. A kiskutyák ára a kitenyésztéstől az ilyen szintű kanig 2500 euró.
Ezek az ősök a kölykök törzskönyvében. Ez egy online törzskönyv. Minden pitbull kölyökkutya ugyanazt kapja nyomtatott formában az ADBA klubtól

További információ, foglalási adatok és egyéb kérdések:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikai pitbull terriereink a világ 25 országában élnek. Szállítás egész Európában, USA-ban, Kanadában, Brazíliában.

Komany kennel pitbull kölykök eladók, komany kennel pitbull, genetic kennel pitbull, lonzo bloodline pitbull