Komany kennel pitbull-pups te koop


Exclusieve puppy’s in Europa! Paring: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. De enige en dichte opeenstapeling van dergelijke bloedlijnen van Amerikaanse pitbullterriërs: Komany kennel pitbull en Genetic kennel pitbull.
Wij verwachten de geboorte van pups in het najaar van 2024. Reserveren is mogelijk.
We wachten op puppy’s met het ware temperament van een pitbullterriër: dapper, onbevreesd, actief, met een goede drive, gokkend en een sterke grip. Zeer verstandig en adequaat tegenover mensen en kinderen.
Moeder van pups: Dognik Bulls Godena. Geboren in onze crèche. Nakomelingen getest vrouwtje. Ze produceerde drie nesten Amerikaanse pitbullterriërpuppy’s. Alle drie de keren kweekte ze met verschillende mannetjes. Bloedlijnen: Oude Familie Rode Neus, Lonzo, Red Alert. De toekomstige moeder van de pups is zelf geboren uit geïmporteerde honden. Haar vader kwam van de Amerikaanse kwekerij Real Deal Chocolates (Florida, Amerika). Kampioen op tentoonstellingen en sport in verschillende landen. Vertegenwoordiger van een volledige kampioensstamboom (alle voorouders hebben Amerikaanse titels in sportcompetities, grote kampioenen in gewichtstrekwedstrijden, ADBA-kampioenen). De moeder van Dognik Bulls Godena kwam uit de Bulgaarse kennel “Zorba kennel”. Exclusief werkende fokkerij. Dognik Bulls Godena is een geweldige hond. Uitstekend karakter, gemakkelijk te trainen en te controleren. Zeer gokkend en sportief. Heeft geen genetische ziekten van het ras (testen). Woont in een kinderdagverblijf en heeft een klein kind. Een ideale sociaal veilige hond.

American pitbull terrier kennel breeding
Vader van de pups: Maximus Eightball. De enige mannelijke Amerikaanse Pitbull Terrier in Europa met zo’n stamboom! Dit is een exclusieve hond. Onze kennel heeft het geluk dat de eigenaar van de Poolse kennel “Maximus kennel” ermee heeft ingestemd deze reu te fokken. Wij zijn trots op onze honden en toekomstige pups. Hij draagt ​​zulke zeldzame pitbull-bloedlijnen als: Komany pitbull kennel, genetische pitbull kennel, Lonzo pitbull bloedlijnen. Volledig onderzocht op gezondheid. Heeft geen dysplasie van de heup- en ellebooggewrichten (resultaten AA/00). Heeft geen rasgenetische ziekten (certificaat). Heeft een gezond hart (certificaat).


Verwachte puppykleuren: zwart, zwart en gestroomd, chocolade met een rode neus, rood en gestroomd met een rode neus, rood met een zwarte neus, rood met een rode neus.
Alle puppy’s hebben een ADBA-stamboom, vaccinaties, een veterinair paspoort, een geregistreerde microchip en een koop- en verkoopcontract.
Dit is een uitdekking tegen Polen. Dit betekent dat we voor 1-2 weken in Polen gaan wonen en paren. De prijs voor pups uit een kruising uit een reu van dit niveau bedraagt ​​2500 euro.
Dit zijn de voorouders in de stamboom van de pups. Dit is een online stamboom. Elke pitbull-puppy krijgt dezelfde in gedrukte vorm van de ADBA-club

Meer informatie, boekingsdetails en overige vragen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Onze Amerikaanse pitbullterriërs leven in 25 landen over de hele wereld. Levering mogelijk in heel Europa, de VS, Canada, Brazilië.

Komany kennel pitbull-pups te koop, komany kennel pitbull, genetic kennel pitbull, lonzo bloedlijn pitbull