Komany kennel pitbull valpar till salu


Exklusiva valpar i Europa! Parning: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Den enda och täta ansamlingen av sådana blodlinjer från amerikanska pitbullterrier: Komany kennel pitbull och Genetic kennel pitbull.
Vi räknar med att föda valpar hösten 2024. Bokningar är öppna.
Vi väntar på valpar med det verkliga temperamentet som en pitbullterrier: modig, orädd, aktiv, med bra driv, spelande och ett starkt grepp. Mycket sansad och lagom mot människor och barn.
Valpmamma: Dognik Bulls Godena. Född i vår förskola. Avkomma testad hona. Hon producerade tre kullar amerikanska pitbull terriervalpar. Alla tre gångerna avlade hon till olika hanar. Blodlinjer: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Den framtida mamman till valparna själv föddes från importerade hundar. Hennes far kom från den amerikanska plantskolan Real Deal Chocolates (Florida, Amerika). Mästare i utställningar och sport i flera länder. Representant för en fullständig mästarstamtavla (alla förfäder har amerikanska titlar i sporttävlingar, stormästare i viktdragningstävlingar, ADBA-mästare). Mamman till Dognik Bulls Godena kom från den bulgariska kenneln «Zorba kennel». Exklusivt arbetande avel. Dognik Bulls Godena är en underbar hund. Utmärkt karaktär, lätt att träna och kontrollera. Mycket spelande och sportigt. Har inte ras genetiska sjukdomar (testning). Bor på dagis och med ett litet barn. En idealisk socialt säker hund.

American pitbull terrier kennel breeding
Pappa till valparna: Maximus Eightball. Den enda American Pitbull Terrier hanen i Europa med en sådan härstamning! Detta är en exklusiv hund. Vår kennel har mycket tur att ägaren till den polska kenneln «Maximus kennel» gick med på att föda upp denna hane. Vi är stolta över våra hundar och framtida valpar. Han bär sådana sällsynta pitbullblodslinjer som: Komany pitbull kennel, Genetic pitbull kennel, Lonzo pitbull bloodlines. Fullständigt hälsoundersökt. Har inte dysplasi i höft- och armbågsleder (resultat AA/00). Har inte ras genetiska sjukdomar (certifikat). Har ett friskt hjärta (certifikat).


Förväntade valpfärger: svart, svart och brindle, choklad med röd nos, röd och brindle med röd nos, röd med svart nos, röd med röd nos.
Alla valpar kommer att ha ADBA stamtavla, vaccinationer, veterinärpass, registrerat mikrochip, köp- och försäljningskontrakt.
Detta är en bortaparning till Polen. Det betyder att vi under 1-2 veckor åker för att bo i Polen och para oss. Priset för valpar från en utavel till en hane på denna nivå är 2500 euro.
Dessa är förfäderna i valparnas stamtavla. Detta är en stamtavla online. Varje pitbullvalp kommer att ha samma i tryckt format från ADBA-klubben

Mer information, bokningsdetaljer och andra frågor:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Våra amerikanska pitbullterrier lever i 25 länder runt om i världen. Leverans tillgänglig i hela Europa, USA, Kanada, Brasilien.

Komany kennel pitbull valpar till salu, komany kennel pitbull, genetic kennel pitbull, lonzo bloodline pitbull