Koop ADBA pitbull terrier puppy rednose


Te koop is een vrouwelijke Amerikaanse Pitbull Terrier, rednose, met ADBA-stamboom. Officieel geregistreerde kennel van Amerikaanse pitbull terriers ADBA “DOGNIK BULLS”. Bloedlijn: Volledig OFRN (Old Family Red Nose). Alleen oud Amerikaans bloed in de ADBA-stamboom.
Haar nieuwe foto’s zijn een paar dagen geleden gemaakt:

Ouders worden geïmporteerd.


Vader: Kampioen Millers Wild Storm. Geïmporteerd uit Florida, VS. Geboren in de beroemde Amerikaanse kwekerij voor sportieve pitbull terriers “Real Deal Chocolates”. Kampioen van verschillende Europese landen in sportcompetities en tentoonstellingen. Winnaar van verschillende soorten sportcompetities. Absoluut gezond op 8-jarige leeftijd. Heeft geen genetische ziekten van het ras (persoonlijke gezondheidscertificaten). Vader van meer dan 300 raszuivere ADBA American Pitbull Terriers over de hele wereld.
Moeder: Hoffs Banshee. Geïmporteerd uit Brazilië. Beroemde grote kwekerij van Braziliaanse pitbull terriers “Dusheik”. Winnaar op tentoonstellingen. Een uitstekende sporthond. Een zeer energieke en geweldige familiehond. Heeft geen genetische ziekten van het ras (persoonlijke gezondheidscertificaten). Haar kinderen zijn kampioenen in tentoonstellingen en sporten over de hele wereld. Dit zijn haar laatste pups in onze kennel. Op jouw verzoek zal ik je laten zien hoe geweldig haar volwassen kinderen zijn. Dit zijn echt rijdende Amerikaanse rednose pitbull terriers.
Onze rednose Amerikaanse pitbull terrier-puppy is volledig gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, met ADBA-stamboom, met een Europees veterinair paspoort. De puppy wordt ook verkocht met een verkoopcontract en instructies voor de verzorging van een Amerikaanse pitbullterriër met rode neus.
Om een ​​Rednose ADBA American Pitbull Terrier-puppy te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikaanse rednose pitbull terriers van de DOGNIK BULLS kennel leven in 25 landen over de hele wereld. Bezorging is mogelijk als u niet in ons land woont.

Koop ADBA pitbull terrier puppy rednose, Real Deal Chocolates kennel, Amerikaanse pitbull terriers rednose