Koop bully klassiek Nederland


In onze Amerikaanse pesterij “Dognik Bulls” kunt u een klassieke bully uit Nederland kopen. Van deze moeder verwachten wij in het voorjaar American Bullies van het “classic” type:
American bully kennel
De bijnaam van mijn moeder is Dognik Bulls Soo-Ah. Geboren uit een vader uit Amerika. En van een moeder uit Rusland.
Dognik Bulls Soo-Ah zelf is een vertegenwoordiger van het type ‘klassieke bully’. En daarom verwachten wij van haar prachtige bullebakpups van hetzelfde type. Gekeurd en gezond. Bovendien werden genetische tests voltooid in het Embark-laboratorium.
Alle puppy’s worden ontwormd, gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, met een geregistreerde microchip, met een puppy-aankoop- en verkoopovereenkomst, met een ABKC-stamboom. ABKC — American Bully Kennel Club is de grootste organisatie ter wereld die de stambomen van Amerikaanse Bullies registreert.
De prijs van een American Bully-puppy van het type “klassiek” is 2000 euro. Hoe boekt u een Classic American Bully puppy in Nederland? Aanbetaling 500 euro (inbegrepen in de uiteindelijke prijs van de puppy). U behoudt zich het recht voor om een ​​puppy te kiezen (als de puppy’s nog niet geboren zijn op het moment van boeking). U reserveert bijvoorbeeld de eerste keuze van een jongen. U doet een aanbetaling en het recht om een ​​puppy te kiezen is nu van u. Na de geboorte van de pups ontvangen alle mensen die een aanbetaling hebben gedaan elke 2-3 dagen nieuwe foto’s en video’s van de pups. Vier weken (28 dagen) na de geboorte kiest u uw puppy. Tegen die tijd zijn de anatomie en het karakter van elke puppy al zichtbaar. Op de dag dat u een puppy uitkiest, kunt u naar de kennel komen. Of kies op basis van foto’s en video’s een pestpuppy van het type ‘klassiek’. Zoals je wenst. Normaal gesproken worden alle pups vooraf geboekt. Er worden maximaal 2-3 pups gereserveerd na de geboorte (indien er veel American Bully Classic pups geboren worden).
Om alle voorwaarden voor de aanschaf van Bully Classic Nederland te bespreken, kunt u ons op de kwekerij schrijven:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Onze Amerikaanse pestkoppen van het ‘klassieke’ type (en niet alleen) leven in 25 landen over de hele wereld. Ontdek zelf de wereld van deze prachtige honden. Sluit je aan bij de Dognik Bulls-kwekerij. Wij begeleiden en adviseren alle eigenaren van onze honden tijdens de aanschaf van een pup en na de aanschaf ervan. Dus terwijl u groeit en zich ontwikkelt, heeft de kwekerij altijd contact met u.

Koop bully klassiek Nederland. Bully klassieke aankoop