Koop een American Bully Pocket-puppy

Bully-pups van het type «pocket» worden verkocht in de Amerikaanse Bully-kennel Dognik Bulls. Geboortedatum: 24 oktober 2022.

2 meisjes te koop: blauw (grijs) en lila. Foto’s van puppy’s in het artikel.

Vader van American Bully-puppy’s: meegebracht uit Amerika. Stamboom Bijnaam: 815 Bully Camp Noise. land kampioen. Puur door genetische stamboomtesten. Pocket type, hoogte 40 cm, gewicht 32 kg. Lila kleur.

Moeder van American Bully-puppy’s: meegebracht uit Rusland. Stamboombijnaam: Dognik Bulls Lilibeth. Pure door geboorte genetische tests. Pocket type, hoogte 36 cm, gewicht 24 kg.

De Pocket Bully is de kleinste maar krachtigste Amerikaanse bullebak. De prijs van een bullebakpup van deze ouders is 2000 euro. Aanbetaling 500 euro, inbegrepen in de totale prijs van de pup.

Samen met de puppy krijg je: vaccinaties op leeftijd, puppy’s zijn meerdere keren ontwormd, hebben een Europees veterinair paspoort (ze kunnen vrij naar elk land reizen), een microchip en de registratie ervan in de Europese dierendatabase, ABKC-stamboom (de grootste en meest betrouwbare organisatie ter wereld met stambomen voor American Bully). Overleg van de Amerikaanse bullebakkennel Dognik Bulls — voor het leven.

Puppy’s eten super premium voer, opgegroeid in een schoon bosgebied. Helemaal klaar om te verhuizen. Voltooide basis socialisatie voor een puppy.

Grijze (blauwe) Dognik Bulls Branwen. Groter dan zijn zus, actief, nieuwsgierig, zeer goed contact met mens en dier. Geschikt voor actieve gezinnen en gezinnen met kinderen.

Paarse Dognik Bulls Olwen. Miniatuur, zachtaardig, met een heel mooi stamboomhoofd. Uitstekende anatomie, zal een geweldige showhond zijn. Geschikt voor beginners en ervaren hondenbezitters.

Koop een American Bully Pocket-puppy:

E-mail: dognikb@gmail.com

Instagram: dognikbulls

Foto’s van de vader van de pups:

Foto moeder van pups:

Opmerkelijke voorouders waar we trots op zijn:

Zelfgemaakte Frank


Gottyline’s Barbee

F.A.B Phenom

Gottyline Dax

De honden van de kennel leven in 20 landen van de wereld. Indien nodig regelen we de levering naar elk land en elke regio. Levering wordt apart betaald: aan de luchtvaartmaatschappij, aan de makelaar, aan de grondvervoerder, afhankelijk van het land waar de bullebakpuppy naartoe moet worden gestuurd.