Koop een Amerikaanse bully puppy, pocket type. Nederland

Koop een Amerikaanse bully puppy, pocket type. Nederland

Op 24 oktober 2022 zijn er pups geboren in onze kennel van Amerikaanse stieren in Nederland «Dognik Bulls»! Uitstekende, gezonde, onderzochte ouders. 2 meisjes amerikaanse stieren in pocketstijl te koop. Blauwe kleur en lila kleur.

Vader van bullebakpups: 815 Bully Camp Noise. Geïmporteerd uit Amerika (Illinois). Schoon op genetische ziekten. Getiteld in tentoonstellingen. Type — pocket. Gewicht 35 kg. Hoogte 40 centimeter. Kleur: lila.

Moeder van pestkoppups: Dognik Bulls Lilibeth. Meegebracht uit Rusland (Moskou). Puur op genetische ziekten. Type — pocket. Gewicht 20 kg. Hoogte 36 centimeter. Kleur: blauwe driekleur.

Dit zijn de beste Amerikaanse bully van Nederland!

Meisje Dognik Bulls Branwen. Blue American Bully kopen Nederland

Meisje Dognik Bulls Olwen. Lilac American Bully kopen Nederland

Alle American Bully pups in onze kennel zijn gezond, sterk en actief. De American Bully is een familiehondenras. Ze houden van hun familie en zijn vriendelijk met andere dieren.

Als u een American Bully pup wilt kopen, schrijf ons dan bij de kennel:

Instagram American Bully Kennel Nederland — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Hoeveel kost een American Bully-puppy? Gemiddelde prijzen in onze kwekerij zijn 2000-2500 euro. Wij zijn absoluut de beste American Bully kennel van Nederland.

In 2016 zijn we begonnen met werken met het ras American Bully. Een van de eersten bracht de Amerikaanse Bully het land binnen. Er zijn nog nooit defecte pups in onze nesten geweest! En dit is erg belangrijk. Wij werken alleen met de beste vertegenwoordigers van het ras American Bully. Als u waarde hecht aan kwaliteit en een gezonde rashond wilt, schrijf ons dan alstublieft. Afgestudeerden van de kennel zijn kampioenen in de FCI- en ABKC-systemen.

Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska, eigenaresse van de American Bully kennel in Nederland