Koop een blauwe driekleurige Amerikaanse Bully


Amerikaanse bully-puppy’s in blauwe driekleur van een geïmporteerd ouderpaar: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. De geboorte van de pups is juni 2024.
In onze Amerikaanse pestkennel “Dognik Bulls” kunt u een blauwe driekleurige pup kopen. Amerikaanse pestkoppen zijn in april 2024 gedekt. ​​De pups worden medio juni 2024 geboren. Dit is een buitendekking. Pups worden geboren in onze kennel genaamd “Dognik Bulls”. De dekking vond echter plaats met een reu die niet tot onze kennel behoort.


De moeder van de pups is uit Rusland gehaald. Stamboombijnaam: Dognik Bulls Lilibet. Genetisch getest, gezond.
De vader van de pups kwam uit Rusland. Stamboombijnaam: Chaw Li Iva San Attilus. Getest om vrij te zijn van ziekten die voorkomen bij Amerikaanse pestkoppen. Kampioen van Letland, winnaar van Bully Show 2023, grootkampioen van Wit-Rusland. Heeft een uitstekend karakter. Ik heb persoonlijk zijn gedrag in gewone en ongewone situaties geobserveerd. Reactie op vreemden, op een grote menigte verschillende honden. De reu heeft een uitstekend vriendelijk karakter en een stabiel zenuwstelsel. Past perfect bij het fokken van raszuivere Amerikaanse Bullies in onze hondenkennel.
Alle pups verlaten de crèche driemaal ontwormd, ingeënt, met een Europees veterinair paspoort, met een ABKC-stamboom. Daarnaast ontvangt iedere eigenaar van een American Bully pup van de Dognik Bulls kennel een puppymemo. Het beschrijft hoe uw puppy precies groeide en zich ontwikkelde, hoe u hem op de juiste manier opvoedt, voedt, traint, enzovoort. In de memo staat waar u op moet letten bij het ontwikkelen van een American Bully-puppy, hoe u een hond kunt opvoeden met gezonde gewrichten, een gezond hart en een gezond ademhalingssysteem.
Alle American Bully-puppy’s ondergaan een vroege socialisatie: communicatie met andere honden in de kennel, communicatie met kinderen van verschillende leeftijden, training in het gebruik van een riem en halsband. Gewend aan het knippen van nagels, het schoonmaken van oren, enzovoort.
Wat is het voordeel van het American Bully-ras?
1. Amerikaanse pestkoppen zijn geen dierentuin-agressief ras. Pestkoppen zijn vrienden met andere honden, katten en cavia’s. Amerikaanse pestkoppen zijn geweldig met alle mensen.
2. Amerikaanse pestkoppen hebben kort haar en vereisen geen extra verzorging of trimmen. Ze moeten eens in de 1-2 maanden met gewone shampoo worden gewassen. Dit is een groot pluspunt, in tegenstelling tot honden met lang haar. De vacht van de American Bully is kort en geurloos.
3. Verscheidenheid aan kleuren in het ras: blauwe driekleur, blauw, lila driekleur, lila, chocolade, chocolade driekleur, merle, wit, zwart, rood. Uit deze dekking verwachten we Amerikaanse Bully-pups met een blauwe driekleur en een effen blauwe kleur.

De prijs van een Amerikaanse bully puppy in de kleuren “blue tricolor” en “blue” bedraagt ​​3000 euro. Aanbetaling van 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van de puppy). We wachten op blauwe driekleurige Amerikaanse bully pups in de typen «pocket» en «classic».
Als u een puppy wilt kopen, schrijft u ons op de crèche:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

De pups worden geboren in Letland. Levering door heel Europa, Amerika en Canada.

Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Arts. Deskundige hondengeleider. Rechter tentoonstelling. Dierenpsycholoog.

Koop een blauwe American Bully, koop een blauwe driekleurige American Bully, American Bully kinderkamer, American Bullies “Dognik Bulls”.