Koop een pitbull met stamboom


In onze kennel “Dognik Bulls” kunt u een pitbull met ADBA-stamboom kopen. ADBA — American Dog Breeders Association is ‘s werelds belangrijkste organisatie die uitsluitend raszuivere Amerikaanse Pit Bull Terriers registreert.
De voorouders van onze Pit Bulls zijn terug te voeren tot de jaren 1900, tot de oprichting van het Pit Bull-ras!
Onze kennel bestaat sinds 2011 en bij ons kunt u een stoere pitbull met stamboom kopen. Al onze Pit Bulls komen uit een gecontroleerde en ADBA-goedgekeurde fokkerij. Alle pups van de kennel krijgen een vroege socialisatie (bekendheid met kinderen, de straat, het bos, andere honden, verschillende soorten ondergrond, een riem en een halsband). Alle puppy’s zijn vanaf hun vroege kinderjaren (10 dagen vanaf de geboorte) gewend hun nagels te knippen en hun oren schoon te maken. Pitbull-pups verhuizen naar nieuwe huizen met een Europees veterinair paspoort, vaccinaties, ontwormd, met een geregistreerde microchip, met een ADBA-stamboom. Bovendien ondergaat elke pitbullpup uit de Dognik Bulls-kennel een klinisch onderzoek door een dierenarts voordat hij naar een nieuw huis vertrekt. Dit betekent dat u een 100% gezonde Amerikaanse Pit Bull Terrier pup koopt, eveneens met een stoere stamboom. De meeste honden in onze kennel zijn immers uit Amerika gehaald. En al onze pitbull-fokkerij is gebaseerd op Amerikaans bloed. Onze Pit Bull-fokprincipes zijn gebaseerd op de ADBA+-rasstandaard en gebruiken uitsluitend Amerikaanse bloedlijnen van de hoogste kwaliteit. We houden rekening met de functionaliteit van pitbulls en hun temperament. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de pitbulls die in onze Dognik Bulls kennel geboren worden. Hier zijn foto’s van enkele van onze pitbulls:

Het hoofd van de kwekerij is Veronika Voitovska. Gediplomeerd hondengeleider. Keurmeester van Amerikaanse Pit Bull Terrier-shows in Europa. Keurmeester van sportwedstrijden voor honden. Arts.
De kennel heeft momenteel verschillende pitbull-pups met stamboom te koop. De registratie voor toekomstige nesten pitbulls is ook open (we hebben verschillende buitendekkingen gepland in Polen, Letland, Duitsland en Rusland). Om een ​​pitbull met een stamboom in onze kennel te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Let op: vertel ons in uw eerste bericht over uzelf en uw ervaringen met honden. Het is prima als je geen ervaring hebt met honden of pitbulls. Maar het is voor ons belangrijk om alle nuances te kennen om u een geschikte pitbullpup aan te kunnen bieden (rekening houdend met het feit of u kinderen, katten, ervaring met honden heeft of het ontbreken daarvan, enzovoort).
Amerikaanse pitbullterriërs uit onze kennel leven in verschillende steden in 25 landen over de hele wereld. Daarom is bezorging, waar u ook woont, geen probleem.
Prijs voor een pitbull pup in onze kennel: 1500-2000 euro.
Voorbeeld van pups uit onze pitbull kennel:

Koop een pitbull met stamboom