Koop een pitbull pup Amsterdam

Koop een pitbull pup Amsterdam
American Pit Bull Terrier-puppy’s in kennel Dognik Bulls!
Geboortedatum: 22 oktober 2022.
Ze verhuizen naar nieuwe huizen ontwormd, met een microchip, met een Europees veterinair paspoort, met een Amerikaanse stamboom.
Feiten over de Dognik Bulls kennel en waarom voor ons kiezen:
— Ervaring met het ras American Pit Bull Terrier sinds 2011
— De grootste kennel van American Pit Bull Terriers in het land
— Afgestudeerden van de kinderkamer — kampioenen van Italië, kampioenen van Oekraïne, kampioenen van Letland, kampioenen van Rusland, kampioenen van de Baltische staten, kampioenen van Wit-Rusland, kampioenen van Engeland, kampioenen van Eurazië, enz. in tentoonstellingen. Winnaars van sportcompetities voor American Pit Bull Terriers in Letland, Finland, Rusland, Oekraïne. TOP Kampioen van Italië 2020 is geboren in onze kennel! De oom van onze stamvader Millers Wild Storm is de meest betitelde pitbull terriër ter WERELD in sport en shows! Zijn bijnaam is Fonvielle’s A&N Stuff of Legends.
— Alle honden van de kennel zijn onderzocht en gezond. Alle kweekkoppels worden geselecteerd rekening houdend met hun stambomen, hun uiterlijke type, anatomie en karakter. Onze pitbulls hebben geen allergieën.
— We hebben geen geweldige pitbulls! Alle pitbulls van de Dognik Bulls kennel zijn adequate honden met een goede mentaliteit.
— Onze fokkerij is zoveel mogelijk gebouwd op het bloed van Amerika, uit de oudste lijnen pitbulls.
6 pitbull-puppy’s te koop. De rest van de pups zijn al geboekt.
Boy Dognik Bulls Muturganchik. De grootste en dapperste jongen van het nest. Kleur: rode rode neus.


Jongen Dognik Stieren Viking. Sterke, krachtige jongen Kleur: rood met rode neus


Jongen Dognik Stieren Komanchi. Kleine, zeer actieve, dominante jongen. Kleur: rode rode neus.


Meisje Dognik Bulls Adalinda. Crème meisje. Sterke, uitstekende anatomie, uiterlijk vergelijkbaar met zijn vader. De beste pitbull pup in dit nest. Veel duurder verkocht dan andere. Alleen voor kenners van het ras American Pit Bull Terrier. Alleen voor degenen die met deze hond gaan werken: sportwedstrijden, tentoonstellingen, hondenfokkerij.


Meisje Dognik Bulls Sassenach. Klein, lief meisje. Uiterlijk meer in de lijn van de vader. Kleur: rode rode neus.


Meisje Dognik Bulls Charlotte. Rustige, zelfverzekerde meid. Uiterlijk een kopie van zijn moeder, alleen groter. Kleur: rode neus met een chocolademasker op de snuit.


Vader van puppy’s: meegebracht uit Amerika. Sportkwekerij «Real Deal Chocolates». Bijnaam volgens stamboom — Millers Wild Storm oftewel Castle. Zijn moeder is een ADBA- en UKC-kampioen. American Grand Champion in gewichtstrekkrachtcompetitie (meer dan 300 punten!). Amerikaanse Pit Bull Terrier-kampioen. De vader is getiteld in ADBA, gewichtheffen, pitbullsporten in de VS. Titels van de vader van de puppy’s: 2 keer Junior Kampioen van Oekraïne, Junior Winnaar van Oekraïne, 4 keer Beste Junior op de Monobreed Pit Bullshow in Oekraïne en Rusland, Kandidaat voor Junior Kampioen van Rusland, Kandidaat voor Junior Federatie Kampioen, Kandidaat voor Kampioen van Rusland in werkkwaliteiten, Junior Club Kampioen («Brave Fighter», Moskou, Rusland), Kandidaat voor Kampioen van Oekraïne, Kandidaat voor Internationaal Kampioen van Schoonheid, Kampioen van Oekraïne, 7 keer Beste Reu van het Ras, 6 keer Beste van het Ras, Kampioen van het Ras American Pit Bull Terrier, meervoudig winnaar van springwedstrijden voor hondentrekkers, meerdere hondentrekkers, winnaar van muurklimmen, winnaar van rondhangen, winnaar van gratis springen!
Moeder van puppy’s: meegebracht uit Rusland. Werkende kwekerij «Asadulla». Bijnaam per stamboom — Dognik Bulls Indiana. Kleindochter van legendarische honden als: Ignatiev’s Black Boy POR (de titel betekent dat deze reu een groot aantal kampioenen heeft voortgebracht), Red Yankee’s Lutiy (Twice Winner), KBR knl’s Mufaso (One Time Winner). Indiana voert een uitstekende verzameling American Red Alert-bloedlijnen. Ook in haar stamboom werd een andere geïmporteerde reu uit Amerika toegevoegd — SPK’s Pinochet met de titel «POR».
Ouderpresentatie:


Voor het kopen van een Amsterdamse pitbull pup kunt u contact opnemen met de kennel:
Instagram «koop een pitbull puppy Amsterdam» — dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com
Er is levering wereldwijd. Wij nemen het persoonlijk van hand tot hand