Koop een pitbull-puppy in Nederland


Er is geweldig nieuws in onze pitbull terrier kennel “DOGNIK BULLS”! Amerikaanse pitbull terrier-pups van ouders: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
De dekking vond plaats in april 2024, de geboorte van de puppy’s is medio juni 2024. Alle puppy’s zullen chocoladekleurig zijn met roodneuskleur en roodroodneuskleur. De pups zijn vertegenwoordigers van de foklijn OFRN (Amerika) en Red Alert (Amerika). Alle Pitbull-pups hebben een ADBA-stamboom (de meest gerespecteerde en internationaal erkende stamboomorganisatie voor Amerikaanse Pitbull Terriers). Ook worden alle pitbull-pups ontwormd, gevaccineerd, met een geregistreerde microchip, met een verkoopcontract en met een bonusherinnering van de kennel. Alle pitbull-pups van de DOGNIK BULLS-kennel in Wit-Rusland worden onderzocht door een dierenarts voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken.
Moeder van pups: Dognik Bulls Cutiepie. Winnaar van tentoonstellingen. Regelmatige deelnemer aan seminars en trainingen over training en beschermende training. Toont zichzelf als een volhardende, assertieve, zelfverzekerde hond. Heeft een perfecte grip, gooit nooit de helper, behoudt zijn grip. Tegelijkertijd is ze erg aardig in het gezin en kan ze goed overweg met alle mensen en honden van de kennel. Ze is onderzocht en heeft geen genetische ziekten (ataxie, retinale atrofie, hyperuricosurie). Ze werd ook onderzocht door een dierenarts voordat ze werd gedekt en er werden tests uitgevoerd. Helemaal gezond. Alleen een gezonde hond die veel wandelt, veel beweegt en goed eet, zal immers gezonde nakomelingen voortbrengen. OFRN pitbull-bloedlijn.
Vader van de pups: Dognik Bulls Victor. Winnaar van tentoonstellingen. Eén van de aardigste reuen in onze pitbullkennel. Hij is bevriend met kinderen, mensen, honden. Hij heeft echt een ideaal niet-conflictkarakter. Hij wordt veelvuldig gefokt in onze kennel, omdat hij zijn karakter doorgeeft aan de pups. Ook heeft hij een groot en mooi hoofd, geheel in de standaard van het ras Amerikaanse Pitbull Terrier. En dit prachtige hoofd geeft hij ook door aan zijn kinderen. Onderzocht door een dierenarts. En heeft ook geen genetische ziekten (ataxie, hyperuricosurie, retinale atrofie). Pitbull-bloedlijn: OFRN en Red Alert.
Waarom is het zo belangrijk om honden te screenen op bepaalde ziekten? Alle hondenrassen hebben hun eigen lijst met ziekten die worden veroorzaakt door defecten in genen. Alleen de beste fokkers doen deze testen. Dit helpt het risico op ziekten bij toekomstige puppy’s te elimineren. Dit betekent dat u zeker een gezonde Amerikaanse pitbullterriërpup koopt bij de DOGNIK BULLS kennel.
Ook hebben onze Amerikaanse pitbull terriers in de kennel geen allergieën en geen hart- of gewrichtsproblemen. We houden de gezondheid en psyche van pitbulls nauwlettend in de gaten. Het is belangrijk voor ons om niet alleen mooie, gezonde, gepassioneerde pitbulls te krijgen. Maar ook mentaal stabiel. Zodat ze in de stad kunnen wonen, in een appartement, in een gezin.
De prijs van een pup uit deze dekking is 2000 euro of 2200 dollar. Momenteel is het mogelijk om een ​​vierde keuze te reserveren voor een man en een derde keuze voor een vrouw. Dit is echt een geweldige kans om niet alleen een raszuivere pitbull-puppy te kopen, maar ook een vertegenwoordiger van de pure lijn van Amerikaanse OFRN- en Red Alert-pitbulls.
Neem contact met ons op om een ​​pitbull puppy in Nederland te kopen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Koop een pitbull puppy in Nederland, pitbull kennel in Nederland, OFRN pitbull puppy’s kopen, Red Alert pitbull puppy’s kopen, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie