Koop een pitbull-puppy voor sport


De kennel van sport Amerikaanse pitbull terriers Dognik Bulls biedt twee puppy’s te koop aan!
Paring Miller’s Wild Storm aka Castle (import VS) x Dognik Bulls Indiana (import Dagestan).
Te koop 1 roodneus mannetje en 1 roodneus vrouwtje. Geboren op 22 oktober 2022. Een volledig pakket documenten voor een raszuivere pitbull: een Europees veterinair paspoort met twee vaccinaties en een hondsdolheidsvaccinatie, een microchip met registratie in de European Pet Database, een ADBA-stamboom, een memo voor het eerste jaar van het leven over het verzorgen en opvoeden van een pitbull-puppy.
Foto en video van het meisje dat te koop is. Stamboombijnaam: Dognik Bulls Charlotte. De prijs is 1500 euro. Charlotte is koppig, heeft een goede grip, is absoluut onbevreesd en verkent alle nieuwe plekken. Zal op volwassen leeftijd ongeveer 19 kg groeien.Foto van een jongen die te koop is. Stamboombijnaam: Dognik Bulls Komanchi. De prijs is 1500 euro. De Comanche is een kleine jongen. Hij speelt goed, heeft een uitgesproken prooi-instinct, kan overweg met mensen en kinderen. Het volwassen gewicht zal ongeveer 20-21 kg zijn.


De Cattery Dognik Bulls biedt ondersteuning en ondersteuning gedurende het hele leven van elke afgestudeerde. U kunt uw pup persoonlijk komen ophalen. Of we regelen automatische bezorging of luchtbezorging. Honden uit onze kennel leven in 20 landen van de wereld.
De vader van het nest is een uit Amerika geïmporteerde reu (van sportkennel Real Deal Chocolates). Kampioen in sport en tentoonstellingen in verschillende landen. Zuiver van erfelijke ziekten.


De moeder van het nest kwam uit Dagestan (van de werkende kwekerij Asadulla). Kleine, speelse hond. Zeer vriendelijk met alle mensen. Heeft een stabiel zenuwstelsel.


Als u een pitbull pup wilt kopen om te sporten, neem dan contact met ons op:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls