Koop een pitbull-puppy


Op 22 oktober werd een nest American Pit Bull Terriers geboren uit een geïmporteerde dekking. De vader kwam uit de USA, Cattery Real Deal Chocolates. De moeder is uit Rusland gehaald, cattery Asadulla. Pups mogen vanaf 8 weken naar een nieuw baasje. Vaccinatie, microchip, ADBA-documenten, Europees paspoort. Pups worden gereserveerd met een aanbetaling van 500 euro (inbegrepen in de totaalprijs van de pup). Er is levering wereldwijd. Geschatte prijzen voor sommige leveringen: in Letland — 150 euro, Estland Tallinn 150-200 euro, Finland Helsinki — 300-400 euro, Litouwen — 200 euro, Polen 250-350 euro, Roemenië 400 euro, Hongarije 250 euro, Slowakije 250 euro. Onze honden leven in 20 landen van de wereld!

Uitstekende bloedcombinatie: Old Family Red Nose (USA) bij de vader en Red Alert bij de moeder (USA). De vader van het nest had al gefokt met Red Alert teefjes en we kregen zeer typische honden, mooi, evenwichtig in anatomie, zeer gedreven in de sport en met een uitstekende mentaliteit in het gewone huiselijke leven.

Het breien is gedaan met het oog op het vastleggen van een puur Amerikaanse lijn, ideale sport pitbull terriers, met uitstekende spieren en hersenen. In Europa en de USA wordt dit bloed zeer gewaardeerd en het is zeer belangrijk om dit type hond in onze kennel te houden en verder te fokken.Er zijn geen analogen van deze dekking in Europa, aangezien zuiver Oud Familie Rood Neus bloed zeer zeldzaam, zeker in zo’n combinatie oudste kweek. Dit zijn precies de pitbulls die we al tientallen jaren zien, en geen nieuwerwetse enorme monsters zonder hersens. Pups kwamen uit een helder type Amerikaanse pitbull-foklijnen.

Instagram: dognikbulls

E-mail dognikb@gmail.com

De vader van het nest is Miller’s Wild Storm oftewel Castle. Amerikaanse invoer. Atletische, goed gespierde reu (zelfs zonder regelmatige training is hij erg gespierd) in een heldere chocoladekleur. Van nature actief, groovy, met een zeer sterke speel- en eetmotivatie, een uitstekende gezinshond. Vol gebit, schaargebit (correct voor een pitbull). Uit Castle worden ongeveer 300 pitbulls geboren, verspreid over de hele wereld (Europa en Amerika). Als fabrikant produceert hij echte sportieve pitbull terriers, zonder mankementen. Kasteel titels:

– 2x Jeugdkampioen van Oekraïne
— Junior winnaar van Oekraïne
– 4x Beste Junior op Monobreed Pit Bull Show in Oekraïne en Rusland
— Kandidaat voor Jeugdkampioen van Rusland
— Kandidaat voor Junior Federatie Kampioen
— Kandidaat voor kampioen van Rusland in werkkwaliteiten
— Junior Club-kampioen («Brave Fighter», Moskou, Rusland)
— Kandidaat voor kampioen van Oekraïne
— Kandidaat voor internationale schoonheidskampioenen
— Kampioen van Oekraïne
– 7x Beste Reu
– 6x Beste van het Ras
— Kampioen van het ras

* sportkampioen hondentrekker «rennen»
* sportkampioen hondentrekker «springen»
* sportkampioen in de discipline muurklimmen
* sportkampioen in de discipline rondhangen
*Winnaar van de wedstrijd in de spinpo (hangend aan de greep)

4 keer op rij monobreed shows gewonnen in twee landen. De volgende keer won hij de all-breed show in Oekraïne, Best in Show-1e plaats. Vader van de beste pitbull van Italië in 2020 (Dognik Bulls Lannan Shi)! Vader van showwinnaars van alle rassen in verschillende landen, Best in Show — 1e plaats.

In 2017 won Castle op de Specialty Show in Moskou, Rusland, de 1e plaats. Expert Mladen Krkelic (eigenaar van de beroemdste werkkennel in Montenegro Komani kennels) zei over Castle: “Ik heb vandaag geen betere pitbull gezien dan Castle. Dit is hoe een echte Amerikaanse Pit Bull Terrier eruit zou moeten zien.” Er waren meer dan 100 pitbulls op deze show en Castle won!

Onderzocht, gezond. Heeft de resultaten van puur genetische stamboomonderzoeken.

De moeder van het nest is Dognik Bulls Indiana. Rusland importeren. Kleine teef met rode neus. Zeer mobiel, atletisch, actief. Van nature: bevriend met het hele gezin. Ze zorgt goed voor de pups, een goede moeder. Vol gebit, schaargebit (correct voor een pitbull). Onderzocht, gezond.

Foto’s van puppy’s die te koop zijn:
Pitbull-jongens:


Pitbull-meisjes:

1. Dognik Bulls Eldorado- gereserveerd voor Finland
2. Vrouwelijke Dognik Bulls Dolphine — gereserveerd voor Oekraïne
3. Vrouwelijke Dognik Bulls Adalinda- gereserveerd voor Finland

Video van American Pit Bull Terrier-puppy’s:

De lay-out van de online stamboom van pitbull-puppy’s:

Beroemde familieleden van pups waar we trots op zijn:

De grootmoeder van het nest is Miller’s Brown Sugar. Geboren en woont in de VS. Titels: kampioen in tentoonstellingssysteem ADBA (Amerika), kampioen in tentoonstellingssysteem UKC (Amerika), sport- en trainingsresultaten: IDTT DHT ID3 ID5 IDWP3 IDWPCH. Kampioen en grootkampioen gewichtheffen. De winnaar van sportwedstrijden voor pitbulls in verschillende disciplines.

De grootvader van het nest is Miller’s Eye of the Tiga. Geboren en woont in de VS. Titels: zeer geprezen door experts op tentoonstellingen in ADBA-formaat (Amerika), getiteld in sportcompetities in gewichtheffen. Sport- en trainingsresultaten: IDTT DHT ID3 ID5

De oudoom van het nest is Fonvielle’s A&N Stuff of Legends oftewel Boogieman. Woont in de VS. Dit is de pitbullterriër met de meeste titels in sport, training en tentoonstellingen van het hele plan.hier! Kampioen in het ADBA-systeem, kampioen in het UKC-systeem, gecertificeerde therapiehond, meervoudig winnaar van wedstrijden in behendigheid, gewichtheffen, gehoorzaamheid, verschillende soorten training, dokduiken, etc. Super Dog in het UKC-systeem!

Moederlijke voorouder is de legendarische GR Ch Avdeeva Red Alert ROM 5W. Hij is Bonja. Hij werd geboren op 23 augustus 1993 in New York, VS. Geïmporteerd naar Rusland in 1,5 maand. De eerste Amerikaanse Pit Bull Terrier die de titel van Grand Champion (in wedstrijden) ontving terwijl hij de titel van ROM had (geeft aan dat de hond een bepaald aantal punten heeft verdiend volgens de DPCA-regels plus heeft kinderen die deze punten ook hebben verdiend en toonden zichzelf zeer, zeer zelden gegeven aan een van de pitbulls). De vader van een record voor het GOS-aantal pitbullterriërs met de titel van kampioen en grootkampioen in de wedstrijdcarrière. Zijn nakomelingen zijn zeer bekende honden zoals hijzelf: AVDEEVA’S (YUDGIN) J & J 1xLG, GAVRILOVA’S (I LIFE STAR RED BOY) AGALEK (Ex GR) CH 6xW 1xL, HUAN’S (RRK) DEBRA 2xW, PEPSI TEAM’S HOLLY GR CH 6xW D.O.Y POR , PVM’S ROOD LICHT GR CH 5xW