Koop een rednose pitbull terrier-puppy in Nederland


Rednose Amerikaanse pitbull terrier pup te koop. Ideale Amerikaanse stamboom ADBA (American Dog Breeders Association). Haar ouders zijn geïmporteerde honden uit de beste kennels in de Verenigde Staten van Amerika en Brazilië. Vader meegenomen uit Florida, VS. Kennel voor sportieve Amerikaanse pitbull terriers rednose — “Real Deal Chocolates”. Kampioen in sportcompetities in verschillende Europese landen. Kampioen in shows, winnaar van speciale shows beoordeeld door beroemde pitmannen van de wereld! Heeft geen genetische ziekten van het ras (persoonlijke certificaten van Europese laboratoria).
De moeder kwam van de kwekerij Dusheik-Hoff. Ten zuiden van Brazilië. Vertegenwoordiger van pure OFRN-foklijnen. Kampioen. Een ongelooflijke hond die veel prachtige Amerikaanse Rednose Pitbull Terriers heeft voortgebracht. Haar kinderen zijn kampioenen in sport en tentoonstellingen in heel Europa.
Karakter van de Rednose American Pitbull Terrier pup: dit is een meisje met een makkelijk karakter, makkelijk in de omgang en te trainen. Heeft al de basiscommando’s van gehoorzaamheid geleerd. Houdt van wandelen. Zeer gericht op het gehoorzamen van mensen. Vriendelijk met mensen en kinderen. Professioneel gefokt in onze kennel van Amerikaanse pitbull terriers rednose Nederland “DOGNIK BULLS”.
4x ontwormd, volledig ingeënt, heeft een geregistreerde microchip, Europees veterinair paspoort, ADBA-stamboom. Klaar om te verhuizen naar een nieuw gezin. Prijs 2000 euro.
Aandacht! De kwekerij geeft professioneel voedingsadvies. Het opvoeden en opvoeden van een Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy.
Als u een Rednose American Pitbull Terrier-puppy uit Nederland wilt kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Koop een rednose pitbull terrier pup in Nederland, pitbull terrier in Nederland