Koop een witte pitbull in Nederland


In onze Amerikaanse pitbull terrier kennel “Dognik Bulls” kunt u in Nederland een witte pitbull pup kopen.
Pitbulls uit onze kennel hebben geen allergieën (en dit is voor elke witte hond erg belangrijk). Al onze Pitbulls ondergaan genetische tests, hartonderzoeken en algemene onderzoeken. Voor de fokkerij worden alleen gezonde Amerikaanse Pit Bull Terriers gebruikt. Ook nemen onze Amerikaanse pitbullterriërs deel en winnen ze aan sportcompetities en tentoonstellingen in heel Europa, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland.
Wij maken voornamelijk gebruik van puur Amerikaanse foklijnen, met een kleine toevoeging van Europees en Russisch bloed. Onze pitbulllijnen: OFRN, Red Alert, Lonzo, Boudreaux, DDWW.
Onze pitbulls leven lang, ze zijn een langlevende lijn.
Zo zien witte pitbull-pups er uit in onze kennel:

Jaarlijks worden er in Nederland 5-6 witte pitbull pups geboren. Daarom dient u deze exclusieve kleur vooraf te reserveren. Als u in Nederland een witte pitbull wilt kopen, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Al onze Pitbull-pups ondergaan een vroege socialisatie in de kennel. We leren ze spelen met andere honden en buiten lopen (in het warme seizoen beginnen puppy’s vanaf drie weken te lopen, in het koude seizoen vanaf vier weken). We leren hem een ​​riem en halsband te dragen, zijn nagels te knippen en zijn oren schoon te maken. Al onze pups worden dagelijks gesocialiseerd met kinderen. Je krijgt een uitstekende, rasechte, gesocialiseerde, witte pitbull-puppy.
Alle pups worden driemaal ontwormd, ingeënt, krijgen een Europees veterinair paspoort, ADBA-stamboom en een geregistreerde microchip. De prijs van een witte pitbull pup in onze kennel is afhankelijk van de ouders van de pup. Gemiddeld is het 1500-2000 euro. Wij doen zowel dekkingen binnen de kwekerij als buitendekkingen in het buitenland. Pups uit externe dekkingen zijn duurder. Tegelijkertijd fokken we onze honden met toppitbullhonden over de hele wereld. U krijgt van Dognik Bulls een werkelijk hoogwaardige American Pitbull Terrier.
Voorbeelden van volwassen pitbulls uit onze Dognik Bulls kennel:

Koop een witte pitbull in Nederland. Witte pitbulls in Nederland