Köp en pitbull april 2024


En amerikansk Pitbull Terrier-tjej är redo att flytta till en ny familj. Avels kennel «Dognik Bulls», ADBA (American Dog Breeders Association) registrering.
Namn: Dognik Bulls California. Ras: American Pitbull Terrier. Flicka. Ålder: 3 månader. Vaccination: dubbelkomplexvaccin plus rabiesvaccin. Anthelmintikum: fyra gånger. Mikrochip: implanterat och registrerat i European Pet Database. Stamtavla: ADBA. Köp- och försäljningsavtal. Instruktioner för vård, utbildning och uppfostran av en amerikansk pitbull terriervalp från Dognik Bulls kennel. Färg: mörk choklad (på bilden är den ljusare på grund av studiobelysning). Europeiskt veterinärpass. Det kommer att finnas ett betyg på klinisk undersökning av en auktoriserad veterinär innan avresan till en ny familj. Valpen har inga rasgenetiska sjukdomar (alla undersökningar är gjorda till föräldrarna + intyg). Valppris: 1700 euro.
Föräldrar hämtade från Amerika! Två välkända pitbullkennlar är Real Deal Chocolates (Florida) och Dusheik (Sydamerika). Mästare i utställningar och sport. Bilder på föräldrar:

Vill du köpa en pitbull (april 2024), skriv till oss på plantskolan. I ditt första meddelande, se till att berätta om dig själv och din erfarenhet av hundar.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Många länder runt om i världen köper pitbulls av oss. Pitbullar av vår avel lever i 25 länder i världen! Vid behov finns leverans (betalas separat, ingår ej i valpens pris).
Chef för plantskolan Veronika Voitovska. Läkare. Expert hundförare. Djurpsykolog.

Köp en pitbull april 2024, köp en pitbull, kvinnlig amerikansk pitbullterrier.