Köp en pitbull med stamtavla


I vår kennel «Dognik Bulls» kan du köpa en pitbull med ADBA härstamning. ADBA – American Dog Breeders Association är världens främsta organisation som registrerar exklusivt renrasiga American Pitbull Terriers.
Förfäderna till våra Pit Bulls kan spåras tillbaka till 1900-talet, till grundandet av Pitbull-rasen!
Vår kennel har varit i drift sedan 2011 och du kan köpa en cool pitbull med stamtavla från oss. Alla våra Pit Bulls kommer från kontrollerad och ADBA-godkänd avel. Alla hundvalpar får tidig socialisering (förtrogenhet med barn, gatan, skogen, andra hundar, olika typer av underlag, koppel och halsband). Alla valpar är vana vid att klippa naglarna och rengöra öronen från tidig barndom (10 dagar från födseln). Pitbullvalpar flyttar till nya hem med ett europeiskt veterinärpass, vaccinationer, avmaskade, med ett registrerat mikrochip, med en ADBA-stamtavla. Dessutom genomgår varje pitbullvalp från Dognik Bulls kennel en klinisk undersökning av en veterinär innan de åker till ett nytt hem. Det betyder att du köper en 100% frisk American Pit Bull Terrier-valp, även den med en cool härstamning. De flesta hundarna i vår kennel kom trots allt från Amerika. Och all vår pitbulluppfödning är baserad på amerikanskt blod. Våra stamtavla Pit Bull-avelsprinciper är baserade på ADBA+-rasstandarden och använder endast amerikanska blodlinjer av högsta kvalitet. Vi tar hänsyn till funktionaliteten hos pitbullar och deras temperament. Vi ansvarar för kvaliteten på pitbullar som föds i vår Dognik Bulls kennel. Här är bilder på några av våra pitbullar:

Chef för plantskolan är Veronika Voitovska. Certifierad expert hundförare. Domare vid American Pit Bull Terrier-utställningar i Europa. Domare i idrottstävlingar för hundar. Läkare.
Kenneln har för närvarande flera stamtavla pitbullvalpar till salu. Registreringen för framtida kullar med pitbullar är också öppen (vi har flera utomhusparningar planerade i Polen, Lettland, Tyskland och Ryssland). För att köpa en pitbull med stamtavla i vår kennel, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Observera: I ditt första inlägg, berätta om dig själv och dina erfarenheter av hundar. Det är okej om du inte har någon erfarenhet av hundar eller pitbulls. Men det är viktigt för oss att känna till alla nyanser för att kunna erbjuda dig en passande pitbullvalp (med hänsyn till om du har barn, katter, erfarenhet av hundar eller brist på sådan osv).
Amerikanska pitbullterrier från vår kennel bor i olika städer i 25 länder runt om i världen. Därför, oavsett var du bor, är leverans inget problem.
Pris för en pitbullvalp i vår kennel: 1500-2000 euro.
Exempel på valpar från vår pitbull kennel:

Köp en pitbull med stamtavla