Köp en pitbullvalp för sport

Köp en pitbullvalp för sport


Kenneln av idrottsamerikanska pitbullterrier Dognik Bulls erbjuder två valpar till salu!
Mating Miller’s Wild Storm aka Castle (USA import) x Dognik Bulls Indiana (Dagestan import).
Säljes 1 rödnosig hane och 1 rödnosig hona. Född den 22 oktober 2022. Ett komplett paket med dokument för en renrasig pitbull: ett europeiskt veterinärpass med två vaccinationer och en rabiesvaccination, ett mikrochip med registrering i European Pet Database, en ADBA-stamtavla, ett memo för det första året av livet på att ta hand om och uppfostra en pitbullvalp.
Foto och video på tjejen som är till salu. Smeknamn i stamtavla: Dognik Bulls Charlotte. Priset är 1500 euro. Charlotte är envis, med ett bra grepp, absolut orädd, utforskar alla nya platser. Kommer växa ca 19 kg i vuxen ålder.Foto på en pojke som är till salu. Smeknamn i stamtavlan: Dognik Bulls Komanchi. Priset är 1500 euro. Comanchen är en liten pojke. Han spelar bra, har en uttalad bytesinstinkt, kommer överens med människor och barn. Vuxen vikt kommer att vara cirka 20-21 kg.


Dognik Bulls katteriet ger stöd och stöd under hela livet för varje examen. Du kan personligen komma och hämta din valp. Eller så ordnar vi automatisk leverans eller flygleverans. Hundar från vår kennel bor i 20 länder i världen.
Fadern till kullen är en hane importerad från USA (från sportkenneln Real Deal Chocolates). Mästare i sport och utställningar i flera länder. Ren från härstamningsgenetiska sjukdomar.


Mamman till kullen kom från Dagestan (från arbetande plantskola Asadulla). Liten, lekfull hund. Mycket vänlig med alla människor. Har ett stabilt nervsystem.


Om du vill köpa en pitbullvalp för sport, vänligen kontakta oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls