Köp en pitbullvalp i Sverige


Det finns fantastiska nyheter i vår pitbull terrier kennel «DOGNIK BULLS»! Amerikansk pitbull terrier valpar från föräldrar: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Parning ägde rum i april 2024, valparnas födelse är mitten av juni 2024. Alla valpar kommer att vara choklad med rednose färg och rednose färg. Valparna är representanter för avelslinjen OFRN (Amerika) och Red Alert (Amerika). Alla Pitbull-valpar kommer att ha en ADBA-stamtavla (den mest respekterade och internationellt erkända stamtavlaorganisationen för American Pitbull Terriers). Dessutom kommer alla pitbullvalpar att avmaskas, vaccineras, med ett registrerat mikrochip, med ett försäljningskontrakt, med en bonuspåminnelse från kenneln. Alla pitbullvalpar från DOGNIK BULLS kennel i Vitryssland undersöks av en veterinär innan de åker till sina nya hem.
Valpmamma: Dognik Bulls Cutiepie. Vinnare av utställningar. Regelbunden deltagare i seminarier och utbildningar om träning och skyddsträning. Visar sig som en ihärdig, självsäker, självsäker hund. Har ett perfekt grepp, kastar aldrig medhjälparen, behåller sitt grepp. Samtidigt är hon väldigt snäll i familjen och kommer överens med alla kennelns människor och hundar. Hon har undersökts och har inga genetiska rassjukdomar (ataxi, retinal atrofi, hyperurikosuri). Hon undersöktes även av en veterinär innan avel och tester togs. Helt frisk. När allt kommer omkring är det bara en frisk hund som går mycket, tränar mycket och äter bra som kommer att producera friska avkommor. OFRN pitbulls blodlinje.
Pappa till valparna: Dognik Bulls Victor. Vinnare av utställningar. En av de snällaste hanarna i vår pitbull kennel. Han är vän med barn, människor, hundar. Han har en verkligt idealisk icke-konfliktkaraktär. Han föds upp ganska ofta i vår kennel, då han överför sin karaktär till valparna. Han har också ett stort och vackert huvud, helt i standarden för rasen American Pitbull Terrier. Och han ger också detta vackra huvud vidare till sina barn. Undersökt av veterinär. Och har inte heller genetiska sjukdomar (ataxi, hyperurikosuri, retinal atrofi). Pitbulls blodlinje: OFRN och Red Alert.
Varför är det så viktigt att screena hundar för vissa sjukdomar? Alla hundraser har sin egen lista över sjukdomar som orsakas av defekter i gener. Endast de bästa uppfödarna gör dessa tester. Detta hjälper till att eliminera risken för sjukdom hos framtida valpar. Det betyder att du definitivt kommer att köpa en frisk amerikansk pitbull terriervalp från DOGNIK BULLS kennel.
Dessutom har våra amerikanska pitbullterrier i kenneln inga allergier och har inga hjärt- eller ledproblem. Vi övervakar noga pitbulls hälsa och psyke. Det är viktigt för oss att inte bara få vackra, friska, passionerade pitbullar. Men också mentalt stabil. Så att de kan bo i stan, i en lägenhet, i en familj.
Priset för en valp från denna parning är 2000 euro eller 2200 dollar. Det är för närvarande möjligt att reservera ett fjärdeval för en hane och ett tredjeval för en hona. Detta är verkligen ett utmärkt tillfälle att köpa inte bara en renrasig pitbullvalp, utan också en representant för den rena linjen av amerikanska OFRN och Red Alert pitbullar.
Kontakta oss för att köpa en pitbullvalp i Sverige:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Köp en pit bull valp i Sverige, pit bull kennel i Sverige, OFRN pit bull valpar köp, Red Alert pit bull valpar köp, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie